2777
2789

شب ۲۱ نوشتم

الانم دوباره بنویسم یا لازم نیس؟

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من‌احتمال زیاد سر سحر بنویسم‌

ولی تو‌یادداشتهای گوشیم‌نوشتم‌

این و‌نوشتم🖤🖤

امیدوارم سال دیگه این شب زنده نباشم 

این پیامم و‌بخونن همونایی که تو‌زندگی عذابم‌دادن

خدایا ازت خواهش‌میکنم مرگ‌من‌و‌برسون‌تموم‌بشم‌بلکه اونجا ب ارامش برسم خسته شدم از غم‌و غصه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
لطفا توضیح پیدی برا چیه و چکار باید بکنیم

ن امشب هربار دیگ‌خواستی یه برگه خواسته هات و ارزوهات و‌بنویس براشون تاریخ هم‌بذار مثلا من سال بعد اسفند ماشین خریدم‌چقدر ماشینم خوش رکاب یا یه همچین چیزی طوری بیان کن‌انگار واقعا داری بذار لای قران

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
باید بنویسیم؟

من حس خوبی ازش میگیرم 

پارسال نوشتم امسال دیدم چندتاش اجابت شده 

من حس خوبی ازش میگیرم  پارسال نوشتم امسال دیدم چندتاش اجابت شده

فکر‌کن واقعا دعای منم براورده بشه سال بعد نباشم‌ این دنیا

برا چی؟ حاجت میده؟

پارسال نوشتم چندتاش اجابت شد نمیدونم بخاطر این بود یا نه ولی به هرحال حس خوبی بهم میده

لطفا توضیح پیدی برا چیه و چکار باید بکنیم

خواسته هاتو مینویسی من پارسال معمولی نوشتم

ولی امسال اول بخاطر نعمتایی که بهم داده خداروشکر کردم بعد بقیه ی خواسته هامو در قالب شکرجزاری نوشتم

مثلا خداروشکرت که خونمون تکمیل شد

خدایا شکرت ماشین فلان مدل فلان رنگ خریدم بعد برگه رو گذاشتم لای قران

دوستان منم نمیدونستم امروز جایی خوندم اول روی چند برگه بنویسید خواسته ها رو بعد پشت برگه ک کوچیک هست بنویسید استغفراللهالعظیم الذی لااله الا هوالحی القیوم اتوب الیه و هر کدوم و با نیت لای یک صفحه جدا بزارید

یک مرتبه سوره واقعه

۷ مرتبه سوره توحید

۷ مرتبه یا الله

این مخصوص شب سوم هست 

انشالله همگی حاجت رواشیم

من‌احتمال زیاد سر سحر بنویسم‌ ولی تو‌یادداشتهای گوشیم‌نوشتم‌ این و‌نوشتم🖤🖤 امیدوارم   س ...

خدانکنه عزیزم

حالا که داری دعا میکنی دعا کن دنیا روی خوشش رو بهت نشون بده