2777
2789
عنوان

لیزر و زگیل گوشتی

214 بازدید | 12 پست

خانما من سه جلسه لیزر بیکینی انجام دادم با سری قابل تعویض اما جلسه اول سری لیزر رو از روی میز برداشت و برام گذاشت، الان یه زگیل روی بیکینی و زیر بغلم دیدم. ممکنه سری رو قبلا شخص دیگه استفاده کرده باشه؟ ممکنه این زگیل ها صرفا گوشت اضافه باشن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا که تعطیله. میخوام برم زنان تست اچ پی وی بدم. 

عب نداره یه بیمارستان که متخصص پوست داره برو

من استرس گرفتم🤦🏻‍♀️

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
فردا که تعطیله. میخوام برم زنان تست اچ پی وی بدم. 

تست واسه چی میخوای تو.برو پیش متخصص پوست اون بهت میگه چیکار کنی.شاید مهم نباشه .اون باذره بین نگاه می‌کنه جنس توده رو تشخیص میده

عب نداره یه بیمارستان که متخصص پوست داره برو من استرس گرفتم🤦🏻‍♀️

آره خودمم میترسم. من بدبخت تو کل عمرم جز با شوهرم با کسی نبودم. حتی از ترس اچ پی وی استخرم نرفتم تا حالا. کلی گشتم تا یه جا که سری جدا داره لیزر انجام بدم 😑

آره خودمم میترسم. من بدبخت تو کل عمرم جز با شوهرم با کسی نبودم. حتی از ترس اچ پی وی استخرم نرفتم تا ...

سری شخصی دادن بهت؟

مال من شخصی بود. دستگاه کندلا

هر سری با خودم میبردم. ضد عفونی میکردم. دوباره میبردم

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
سری شخصی دادن بهت؟ مال من شخصی بود. دستگاه کندلا هر سری با خودم میبردم. ضد عفونی میکردم. دوباره می ...

آره شخصی بود. اما جلسه اول جلوی خودم پکش رو باز نکرد. روی میزش یه سری بود گذاشت رو دستگاه و کارش که تموم شد گفت این سری خودته همیشه همراهت باشه‌. صد تومن بابت سری و عینک شخصی پول دادم. حالا استرس گرفتم که نکنه قبلا مصرف شده و جا مونده گذاشتن رو میز.