2777
2789

فک کن ۳ساله ازدواج کردم

از روی کلیپ و دستورم میرم

بازم غداهام افتضاحه

امشبم ک تو خورش مرغم سیر زدم فق بو و مزه سیر میاد ک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤭

اندازه ها رو دقیق بریز 

مرغ بذار بهت یاد بدم 

اول مرغ خوب سرخ‌کن بعد درش بیار یه پیاز خلالی سرخ کن بهش رب برن رب تفت بده و فقط بهش نمک و فلفل و یکم ابلیمو بزن و اب ریز حدود دو لیوان مرغارو بذار روش بعد که پخت اخرای پخت یه نصفه فلفل دلمه بنداز توش اخر سرم  وقتی از اجاق اوردی پایین زعفرون بریز عالی میشه

من هفت ساله متاهلم اشپزیم افتضاحه.امروز کتلت درست کردم هی میچسبید و وا میرفت

جدی میگی؟

فکر کردم فق من اوسکولم

نگا ی بار مثلا قرمه خوب میپزم دفعه بعد همون مقدار و نکات ولی افتضاح

واس مهمونات چیکار مکنی؟

جدی میگی؟ فکر کردم فق من اوسکولم نگا ی بار مثلا قرمه خوب میپزم دفعه بعد همون مقدار و نکات ولی افتض ...

اسکول که نیستم ولی از بین هنرا آشپزیو بلد نیستم.یعنی میپزما شایدم خوشمزه بشه ولی با اصولش نیست یه غذای بی عیب و نقص نمیشه.مثلا آب خورشت ببشتره یا جا نیوفتاده یا برنج نرمه.واسه مهمونیا همسرمم کمک میکنه اون آشپزیش خوبه وقتی سر غذا وایمیسته من انگار خیالم راحت میشه اعتماد به نفسم بالا میره غذا خوب میشه.اینجا یه تاپیک سر همین موضوع زده بودم یه دفعه اوایل ازدواج دوست همسرمو دعوت کرده بودیم غذام به حدی بد شده بود که دیگه نیومدن خونمون😂😂🤦

اسکول که نیستم ولی از بین هنرا آشپزیو بلد نیستم.یعنی میپزما شایدم خوشمزه بشه ولی با اصولش نیست یه غذ ...

بخدا من این اشپزی برام معظلی شده ابجیم ویدیو میگیره برام میفرسته(اشپزی و کیک  و دسرش عالیه)از رو ویدیوم خراب مکنم حتی،امشبم ک مرغم کلا بو سیر گرفتع بود