2777
2789

من خیلی ادم تو داریم و زیاد پیش اومده که از اطرافیانم یه سری چیزا رو پنهون کنم.. مثلا از کارت مامانم پنهونی پول خرج میکردم و واسه خودم لوازم ارایشی میگرفتم که یه روز اتفاقی کشویی که داخلش هزار قلم لوازم ارایش چیده بودم رو باز کرد و شوکه شد.. خیلی عصبانی شد و کلی حرف بارم کرد. اما جالبه که بازم به کارم ادامه دادم🙄 یا مثلا عکس میفرستادم واسه دوسپسرم که خونوادم فهمیدن و آشوبی به پا شد🤦🏻‍♀️ ازین مخفی کاریا تا دلتون بخواد داشتم و نود درصدش لو رفته😐 ولی عبرت نشده برام🚶‍♀

هنوز لو نرفتم خوشبختانه

خدا ستار العیوبه❤️

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معنی تودار بودنم فهمیدیم

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

اونزمان ک با شوهرم دوست بودم با هم رفتیم بیرون بابام اینا فهمیدن ب گا رفتم 😂😖یعنی ب بهونه ی کلاس رفتم و رفتم باهاش بیرون اما معلمه زنگ زده بود ب بابام ک دخترتون امروز نمیاد😬

یا یک مدت گوشی مخفی داشتم مامانم فهمید 

یا هزار بار مامانم فهمید ک با یکی چت میکنم کتک خوردم🤣🤣وایی چ زمانی بود 😂 الان همش ب شوهرم میگم ببین بخاطره تو کتکم خوردم