2777
2789
عنوان

رژیم آب درمانی

1663 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کیا پایه آب درمانی هستن ؟ 

من باید سریع وزن کم کنم کسی هست پایه باشه شروع کنیم همراه هم باشیم ؟؟منتظر نظراتتون هستم 

رژیم آب درمانی برای لاغری و پاکسازیه ک‌مدت زمانش ۴۹ روزه اما افرادی ام هستن ک هفتگی یا ۱۰ روزه میگیرن و راضی بودن در طول روز فقط باید آب دمنوش و چای مصرف کنید در صورت ضعف زیاد کمی آب عسل رژیم خوبیه کسی هست بگیریم من ۵۲ کیلو ام فعلا میخوام برسم به ۴۵ نسبت به وزنم سایزم بیشتره میخوام سایز کم کنم کنار این آب درمانی ورزش ام انجام میدم فردا میخوام شروع کنم پایه ها منتظرتونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۴۹ روز فقط آب و چایی و دمنوش؟ از نظر پزشکی خطرناک نیست؟

معذرت میخوام اشتباه تایپی شد ۴۰ روزه

نع خیلیا می‌کن مشکلی نداره یعنی افرادی بودن ک با این رژیم درمان هم شدن مثل سرطانی ها و اینک خانمی تو ۴۰ روز از ۱۱۰ کیلو رسیده به ۶۸ کیلو بدون هیچ مشکلی 

اره وقتی زخم معده و سر درد و تپش قلب و هزار درد دیگه گرفتی ما رو هم خبر کن  من خیر سرم رژیم زی ...

من ی سه روزه گرفتم راضی بودم منتها چون وسوسه شدم کسی باهام همراه نبود ولش کردم تو اون سه روز پوست صورتم عالی شده بود سایزم کلی کم شده بود وزنم ام ۳ کیلو کم شده بود حتی خانمی تو ۴۰ روز از ۱۱۰ کیلو شده ۶۸ کیلو هیچ مشکلی پیدا نکرده من چون سه روز گرفتم و راضی بودم منتها ولش کردم الان میخوام ۱۰ روزه بگیرم 

دوستم گرفت روز چهارم بستری شد بیمارستان تا شش ماه هم پزشک براش رژیم رو ممنوع کرد

من سه روز گرفتم راضی بودم یکی از دوستام ام داره میگیره و کلی لاغر شده و هیج مشکلی ام پیدا نکرده