2777
2789
عنوان

کیا بخاطر شوهرشون رفتن شهر دیگه؟

505 بازدید | 36 پست

مثلا فرض کنین تهرانین خودتو خونوادت. 

و بخاطر شغل شوهرت مجبور شی با همسرت بری شهر دیگه ( تو اون شهر هم خونواده شوهرت هم نباشه😅فقط خودتو همسرت) و بعده چن سال برگردین تهران. 

قبول میکنین؟ 

یا تجربیات تونو از غربت بگین. خوبه یا نه؟ 

من از غربت خیلی میترسم و ب خونوادم وابسته ام. چکار کنم. 

من الان همین شکلیم.. اومدیم تهران خانواده ها نیستن

سخته ولی نشدنی نیست:)

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مث من نتونی دوست پیداکنی خیلی مزخرفه البته اگه شهر بزرگی باشه بهتره شهری ک من رفتم کوچیک بود

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

من دانشجویی یه شهر دیگه بودم وبخاطر اینکه نرم شهر دیگه با پسر همسایه ازدواج کردم..😁ولی فکرکنم ابتدای زندگی با شوهرت یه شهر سوم باشی که هیچکدوم از خانواده ها نباشن باعث میشه دونفر همو بهتر بشناسن

خب می تونی قبول نکنی یا مجبوری ؟

کل شرایط خواستگارم اوکیه. هم خونواده خودم هم اون راصی. عاشق همیم. 

من الان کل خونواده پدری و مادریم کرمونشاهن 

و خونوادم بخاطر خوب شدن من اومدن تهران. و از 4 سالگی موندگار شدم. 

خواستگارم هم گفته بخاطر تو میام تهران. و گفته 90 درصد کار و بارش رو قطعا از تهران شروع میکنه بخاطر من. ولی بهم گفت بخاطر دانشگاهش شاید یکی دوسال شهر دیگه بریم و سریع هم برگردیم تهران. 

منم بهش گفتم صبر کن تا وقتی همه چی تهران اوکی شد. میگه تحمل دوری تو ندارم. 4 ساله باهم در ارتباطیم. منم کلافه شدم. 

گفته تمام تلاشمو میکنم بیام تهران. ولی اگ نشد تو هم کمکم کن.

چکار کنم؟