2777
2789

دوستان من جوش خیلی زیاد میزنم پلی کیستیک شدید دارم و ریزش موام دارم 

حالا میخوام خدا لخواد برم عمل بینی 

ولی جوش هامو با خوردن ماهی یدونه اکنه ترن یا همون راکوتان کنترل میکنم اگه نخورم بدجور افتضاح وحشتناک میشه صورتم 

دکتر گفته نباید راکوتان بخورم قبل و بعد همل بینی حدود یکسال،اینجوری دیگه صورت من پر جوش میشه چکار کنم؟

میخواستم برم متخصص زنان که پلی کیستیکمو لاقل درمان کنم ولی انگار کلا نباید دارو خدرد😪

راه حلی دارین؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر زنان و داخلی برای جوشات و یک ماه قبل عمل بینی از هیچچچچ دارویی استفاده نکن فقط آب کرفس و آب هویچ بخور و تقویت کن

یهویی و بی خبر تعلیق نکنید اول تذکر بدین اگر تکرار شد تعلیق کنید ای بابا 🙄
برو دکتر زنان و داخلی برای جوشات و یک ماه قبل عمل بینی از هیچچچچ دارویی استفاده نکن فقط آب کرفس و آب ...

احه اونم میگن کلا نیاید قرص بخوری پس جوش هامو چکار کنم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

دیگه مجبوری تحمل کنی کجا عمل میکنی منم میخام عمل کنم 

اردبیل یه خانم هست عالیه

احه اونم میگن کلا نیاید قرص بخوری پس جوش هامو چکار کنم

یادم به خودم اومد منم زمان عمل بینیم کله صورتم جوش بود بعدش هم هزاران برابر بدتر شدم اما اولویت بینیم بود 

یادم به خودم اومد منم زمان عمل بینیم کله صورتم جوش بود بعدش هم هزاران برابر بدتر شدم اما اولویت بینی ...

آب کرفس و آب هویچ و آب سیب قبل و بعد عمل بینی زیاد بخور 

واسه جوش مفیدع؟

یادم به خودم اومد منم زمان عمل بینیم کله صورتم جوش بود بعدش هم هزاران برابر بدتر شدم اما اولویت بینی ...

جوش هات چطوری خوب شدن؟من خیلی وقته دارم تا راکوتان نخورم درست نمیشه بیشتر از ده ساله

جوش هات چطوری خوب شدن؟من خیلی وقته دارم تا راکوتان نخورم درست نمیشه بیشتر از ده ساله

راکوتان افتضاحه منم خودم سه ساله استفاده میکنم اما با مراقبت و آزمایش مرتب و اینم بدون با ترک راکوتان دوباره جوشات برمیگرده راکوتان درمان اصولی نیست

راکوتان افتضاحه منم خودم سه ساله استفاده میکنم اما با مراقبت و آزمایش مرتب و اینم بدون با ترک راکوتا ...

پس چکار کنیم؟شمام پلی کیستیک دارین؟

ببین من رفتم دکتر داخلی چون کیست داشتم 1 سال استفاده کردم کیستم افتاد جوش دیگه نمیزنم و صورتم داغون شده بود و یه عالمه روتین پوستی استفاده کردم سرم ویتامینcو سرم هیالورونیک اسید و ضد جوش و بژل شستشو نوتروژینا و.....