2777
2789

شیش روز پیش شروع شد دوروز اول نمیدونستم چیه انقدر سرچ کردم متوجه شدم تبخاله چهارروزه داره پماد و قرص اسیکلوویر استفاده میکنم  ی کوچولو بهتر شده زخما اما درد و سوزشم بیشتر شده نمیدونم چیکار کنم😭پماد هیدرو کورتیزون برای تورم و سوزش میگن عالیه باهمدیگه استفادشون کنم مشکلی پیش نمیاد؟

همون پماد آسیکلوویر بزن ، اصلا دست نزن بهش ، عود میکنه

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
همون پماد آسیکلوویر بزن ، اصلا دست نزن بهش ، عود میکنه

شما تجربشو دارید؟من برای شستشوی اون ناحیه درگیرم هربار میرم سرویس با شامپو بچه میشورمش که هم اثرات پماد بره هم تمیز باشه اینکار مشکلی نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تجربشو دارید؟من برای شستشوی اون ناحیه درگیرم هربار میرم سرویس با شامپو بچه میشورمش که هم اثرات پ ...

من یه بار زخم اونطوری داشتم ، یعنی با اون شوهر حروم.. زاده ای ک داشتم ب جز اید.ز  همه چی گرفته بودم 

همون پمادو بزن ، اصلا شامپو بچه نزن ، برو داروخونه یه ژل شستشو بگیر با اون خودتو تمیز کن

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
من یه بار زخم اونطوری داشتم ، یعنی با اون شوهر حروم.. زاده ای ک داشتم ب جز اید.ز  همه چی گرفته ...

عزیزم🥺خداروشکر خلاص شدی باز ازش  من که واقعا نمیدونم چرا و چطور این مرض افتاده ب جونم ممنونم بابت راهنماییت🤍

عزیزم🥺خداروشکر خلاص شدی باز ازش  من که واقعا نمیدونم چرا و چطور این مرض افتاده ب جونم ممنونم ب ...

قربونت برم ، همون پماد خیلی قویه ، با ژل شستشو خوب میشی ، من دکتر رفتم قرص آسیکلوویر هم بهم داد زود خوب شدم

قربونت برم ، همون پماد خیلی قویه ، با ژل شستشو خوب میشی ، من دکتر رفتم قرص آسیکلوویر هم بهم داد زود ...

اره روز چهارمه هرروز زخمارو چک میکنم خیلی بهتر شده برای سوزشش میترسم فقط خیلی بیشتر شده

اره روز چهارمه هرروز زخمارو چک میکنم خیلی بهتر شده برای سوزشش میترسم فقط خیلی بیشتر شده

مدام پماد بزن ، خوب میشی نگران نباش ، من بعد ۶ ماه دیگ نزدم