2777
2789
نمونه هم آزمون داره؟نمونه دولتی پولی هست نمیدونستم آزمون داره

من سال ۹۴ آزمون دادم اون موقع بود

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
یک ساعت وچهل دقیقه خوبه خدا کنه همینطوری باشه.من فک کردم زمان خیلی کم میدن زیر ۱ ساعت

سوالا رو اگه بیارن پایین زمان هم میاد پایین یا برعکس 

ولی از من به تو نصیحت اگه میخوای بیای تیز همین شیشم به هفتم رو جدی بگیر 

من نهمم امسال یه حالی میده مستقیم بفرستنت دبیرستان تیز در حالتی ک بقیه ی نهمیا درس باید بخونن تا شاید بتونن جز چند نفر انگشت شمار باشن😂🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزدلم.ممنون جوابمو دادین

خواهش میکنم گل

ممنونم از ادبت♥️🙏🏻

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

سلام عزیزم من خودم ششم هستم و امسال تیزهوشان دارم...اصلا از کتاب نمیاد ۱۰۰تا سواله تست هوش هس مثلاً چهآر تا گزینه میده یه تفاوت ریز داره...دقیقا۸۰روز دیگه وقت هست و برای ثبت نام تا ۲۸وقت داری...خیلی باید درس بخونی حداقل روزی۱۰ساعت من الان روزی۶ساعت میخونم....کتاب هوش كمپلکس و بخون عالیه...و بالاخره رسیدن به موفقیت سختی داره ولی من سعارم اینه:پس از هرسخةی آسانی است...و یه نکته خوب اینه که تو ی یه دفترچه گزارش کار بزن..۱تیرساعت ۹صبح آزمونه ....موفق باشب

سلام عزیزم من خودم ششم هستم و امسال تیزهوشان دارم...اصلا از کتاب نمیاد ۱۰۰تا سواله تست هوش هس مثلاً ...

ممنونم عزیز دلم انشالله موفق باشی.من دخترم امسال آزمون داره.امیدوارم همگی قبول بشین

آزمون به هر حال ممکنه که سخت باشه یا آسون ولی بیشتر نیازمند کسب تجربه و آزمون و افزایش این مهارت ها هست برای همین بهترین کار این هست که توی کلاس های آموزشگاه موفقیت شرکت کنید و به بهترین نتیجه برسید.