2777
2789
عنوان

دوست مذهبی میخوام 😓

513 بازدید | 27 پست

سلام بچها مدتیه خیلی از خدا و نماز و روزه فاصله گرفتم دلم گرفته دو رو بردم همه دورن از خدا و نماز نمیخونن روی منم تاثیر گذاشته خیلی بد شدم دلم دوتا دوست مذهبی میخوام کسی هست با من دوست شه درخواست بده بهم.. 

آخه به عقیده من دوست شدن با آدم مذهبی و کلا دوست خیلی تاثیر میزاره من 27 سالمه متاهل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین دوست خدا هست و بهترین راهنما قرآن

همین امشب را قدر بدان و فیض هم صحبتی با خالق را غنیمت بشمار

از خدا بخواه چند دوست که باعث رشد معنویت بشه سر راهت قرار بده

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️

خودت اراده کن و کاری به کسی نداشته باش 

مثلا همین فردا صبح باند شو نماز صبحت و بخون 

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
بهترین دوست خدا هست و بهترین راهنما قرآن همین امشب را قدر بدان و فیض هم صحبتی با خالق را غنیمت بشما ...

باورتون نمیشه یه بار از خدا همینو خواستم یکی از دوستای مذهبیم که بچگی باهاش بودم با هم میرفتیم مسجد و... سر راهم قرار داد ولی بعد مدتی شمارش پاک شد گمش کردم باز حس میکنم صدامو میشنوه خجالت میکشم که اینقدر خوبه ولی من 😓😓

نمیخام به کسی توهین کنم نریزیدرو سرم عقیده خودما میگم....والا مذهبی بودن به نماز و دین و ....نیست ....هرگاه دلی از دسته زبانی رنجیده نشه هرگاه زبون کسی به غیبت تهمت افترا قضاوت و.....باز نشه اون موقع دین خدا بجا آوردیم..‌‌‌همسایه ما زنه چادری ومسجد وروزه ونماز ش ترک نمیشه اما دروغ زیاد میگه دخالت حسادت فضولی که دیگه نگم برات چند وقت پیش هم حرفی بهم زد دلم شکست جالبه الان این روش اون ور میکنه و میره مسجد قرآن به سر میگیره......چون خودم به شخصه  از این جور آدما دیدم میگم دین به نماز و روزه و مسجد نیست....

نمیخام به کسی توهین کنم نریزیدرو سرم عقیده خودما میگم....والا مذهبی بودن به نماز و دین و ....نیست .. ...

منظورم از مذهبی فقط نماز و روزه نیست بله همه آدما خوب و بد داره کسی بی‌حجاب ولی به شدت مهربون یه نفر مثلا نماز میخونه ولی سنگدل ولی به نظرم مذهبی واقعی همه چیز رعایت میکنه من یه دوست داشتم همیشه هم میگم حتی فکر کردن بهش بهم آرامش میده از بس مهربون بود خودش به شدت مذهبی بود ولی یه نفر میدید بی حجاب همش با خنده و لبخند باهاش حرف می‌زد اصلا یه چیز دیگس 

باورتون نمیشه یه بار از خدا همینو خواستم یکی از دوستای مذهبیم که بچگی باهاش بودم با هم میرفتیم مسجد ...

خدا همه بندگانش را دوست داره

خدا می فرماید اگر بنده من بفهمه من چه شوقی به اون دارم جان میده

اصلا درگاه خدا درگاه امیدواری هست

اتصالت قطع شد ناامید نشو دوباره برو و به قولی سیم دلت را به در خونه خدا گره بزن

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️

سلام عزیزم بهترین دوست ادم خداست بشین باخدادردودل کن تموم رازهات تموم ناگفته هات روفقط به خدابگوخداخودش کمکت میکنه فقط خودت اراده داشته باش مزمعن باش خداکمکت میکنه ودستت رومیگیره

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج