2777
2789
عنوان

کیا پنجشنبه شبا حسرت به دل خونه پدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 48 پست

روحشون شاد به حق این شب عزیز

واقعن سخته تصور خونه ی بی مادر ولی ما محکومیم به زندگی چاره ای نیست گلم خیلی بهش فکر نکن خیلیا موقعیتشون شبیه شماست سعی کن خودت مادر خوبی برای بچه هات باشی💚💚

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته قشنگت رو خوندم و احساست رو درک کردم. اینکه چه قدر الان دلتنگش هستی. 

از طرفی اینقدر لحظه های قشنگ و ساده تون رو خوب توصیف کردی یه جورایی زیبا هم بود. فقط دلگیر نبود. چون تو این شانس رو داشتی که این لحظات زیبا و اون امنیت و محبت رو تا سن بالا تجربه کنی. خیلی ها هرگز معنی و رنگ و بوی این چیزهای خوب رو نمی چشند. روح مامانت شاد باشه.

قدر لحظه به لحظه بودنشونو بدونید

آرزومه بچه هامو ببینن و ی دل سیر بیارمشون پیششون چقد نوه دوستن😍

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣

نمیدونم چرا با تک تک کلماتت اشکم سرازیر شد شاید به این دلیله که مادر منم بیماری لاعلاج خودایمنی داره ک بیماریش هم کشنده هست منم هر ثانیه این چیزا رو تو ذهنم مرور میکنم و میدونم که میرسن اون روزای سرد و تاریک 

خدا رحمت کنه مادرتونو همنشین با خانوم فاطمه زهرا س باشن

ولی بنظر من هیچ مردی بدون زن نمیتونه زندگی کنه

ما الان حس و حال اون زمان شما رو داریم ولی میدونم تموم میشه نه خیلی دیر بلکه زود 💔💔💔

من شب جمعه که میشه از اینکه حتی نمیشه برم رو مزارشون حالم خراب میشه دیگه خونه که بماند سالهاست تو اون خونه نه پدری هست نه مادری 

در چنین شبی بیایم برای همه ی رفتگانمون طلب بخشش کنیم وفاتحه بفرستیم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
من تو حسرت پدر ومادرمم.اصلا نمیتونم قبول کنم که نیستن. خدا همه اموات رو رحمت کنه. سعی میکنم نوروز ...

منم مشکل خواب پیدا کردم تا چشمام بسته میشه اون لحظه ی که منتظر بودیم از اون قسمت غسالخانه ریل مانند مامانم بیاد همش میاد جلو چشمم تپش قلب میگیریم فکری بلند میشم عین دیوانه ها 

روحشون شاد منم حسرت خونه پدرمم با اینکه طبقه پایین خونشون زندگی میکنم اما وقتی میرم بالا مادرم نیست ...

چرا مادرت ازدواج کرد؟ 

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
آرزومه بچه هامو ببینن و ی دل سیر بیارمشون پیششون چقد نوه دوستن😍

حالا زیاد تعریف نکن طرف ناراحته.

باشه خوبه فهميديم 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
چقدر خوب گفتی و نوشتی این حاااال چند ساله منه 😔😔😔 اصلا حس مادر داشتن رو درک نکردم

منم همینطور چون کوچولو بودم فوت شد و هیچ وقت نفهمیدم مادر داشتن یعنی چی

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
چرا مادرت ازدواج کرد؟ 

جدا شده بود با بی رحمی ازدواج کرد و منو و خواهر برادرمو خار و ذلیل کرد😭دم افطار چ حالی شدم خدا

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸