2777
2789

۱. زنانی که به مردان مثل دستگاه خودپرداز نگاه می کنند.

این زنان این نگرش را دارند که مردها خودپرداز هستند و همیشه و هر زمانی که به پول نیاز داشتند باید آن را پرداخت کنند.

۲. زنانی که به دیگران توهین می کنند.

این زنان به تحقیر دیگران نیاز پیدا کرده اند و فقط می توانند چیزهای بد را در دیگران ببینند و آن را پخش کنند.

۳. زنانی که قدرت و تحمل کمی دارند.

یک ناراحتی یا مشکل جزئی در زندگی این زنان می تواند آنها را به شدت دچار استرس کند تا جایی که تمرکزشان را کاملا از دست می دهند. آنها نمی توانند مانند یک بزرگسال رفتار کنند و بیشتر اوقات فقط با دعوا کارشان را پیش می برند.

قیمت‌ها

ورود به سایت

صفحه اولبازار جهانی

Yektanet's Branding

کجا سفارش شرف‌شمس بدم؟ --->شرف آنلاین<---

کجا سفارش شرف‌شمس بدم؟ --->شرف آنلاین<---

اونس طلا

2036.9

مظنه

11,117,000

18 گرم

2,566,300

ارزش سکه

25,046,601

قدیم (بهار)

28,300,000

جدید (امامی)

18,800,000

نیم

18,850,000

ربع

11,700,000

مردان از این ۵ رفتار زنانه متنفر هستند

ما تصمیم گرفتیم در این مقاله در مورد کارهایی صحبت کنیم که زنان انجام می دهند و عشق مردان را به سرعت خاموش می کنند.

تاریخ: ۲۲/فروردين/۰۲ ساعت ۱۱:۱۲ | بازار جهانی شناسه خبر: ۱۵۰۵۲۳ منبع: yourtango

مردان از این ۵ رفتار زنانه متنفر هستند

ما در این مقاله تصمیم گرفتیم در مورد کارهایی صحبت کنیم که زنان انجام می دهند وعشق مردان را به سرعت خاموش می کنند. امیدواریم این گزینه‌هایی که پیدا کردیم به شما کمک کند تا بفهمید دفعه بعد چه کاری انجام دهید یا چه چیزی بگویید.

ما در سایت طلا، ۵ رفتار که مردان را از زنان منزجر می‌کند، برایتان آوردیم.

۱. زنانی که به مردان مثل دستگاه خودپرداز نگاه می کنند.

این زنان این نگرش را دارند که مردها خودپرداز هستند و همیشه و هر زمانی که به پول نیاز داشتند باید آن را پرداخت کنند.

۲. زنانی که به دیگران توهین می کنند.

این زنان به تحقیر دیگران نیاز پیدا کرده اند و فقط می توانند چیزهای بد را در دیگران ببینند و آن را پخش کنند.

۳. زنانی که قدرت و تحمل کمی دارند.

یک ناراحتی یا مشکل جزئی در زندگی این زنان می تواند آنها را به شدت دچار استرس کند تا جایی که تمرکزشان را کاملا از دست می دهند. آنها نمی توانند مانند یک بزرگسال رفتار کنند و بیشتر اوقات فقط با دعوا کارشان را پیش می برند.

گردنت خیلی درد میگیره؟ تاندونک بخرو خودت رو راحت کن!

۴. زنانی که قدرت درک و همدلی ندارند.

زنانی که نمی توانند دیدگاه شخص دیگری را ببینند و در درک دیدگاه دیگران ناتوان هستند. این زنان به هیچ وجه نمی توانند دیگران و احساساتشان را درک کنند. ممکن است ادعا کنند که احساس همدلی دارند اما آنها هیچ درکی از احساس همدلی ندارند.

۵. زنانی که ناامن هستند.

ناامنی خودش را به هر شکلی نشان می دهد. حسادت، وابستگی، کنترل کردن ، بیش از حد حساس بودن. اگر کسی به دیگری نیاز داشته باشد تا احساس خوشبختی کند، به روانشناس نیاز دارد، نه عشق و رابطه.

😐😐

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

و زنان  از همه رفتارهای مردان متنفرند😂شوخی کردم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی زنان از همه رفتار مردان متنفرن. قابل شمارش نیست اصلا لامصب 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
😐😐

متن کپی کرده زحمت نکشیده یه دور بخونه 😂

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

مردا خودشون چی هستن ک بخان ناراحتم بشن

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8