2777
2789
عنوان

نشستم رو پل هوایی یه دلیل بگبن گ خودمو نندازم جلو ماشینا

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶😶

دوست من خودش رو پرت کرد پایین 

اما نمرد 

فلج شد 

صورتش منفجر شد 

دسو پاش هم شکست 

ارزش داره ؟بپر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اونورم خبری نیس ننداز خودتو😐

در واقع اونجا برات نریدن

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »

اینکارو نکن دختر 

ب فکر اینده ات باش هرچقدر زندگیت سخته میگذرع تحمل کن قوی باش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

فقط اسمت 🤣🤣🤣

درضمن ...گفتی ی دلیل ....خب من ...منو داری 😃اره تو ی رفیق بدبخت بیچاره فلک زده داری🤣🤣عشقم من چند بار تا ورزش رفتم ولی خدا نگهم داشت برا همچین روزی😁😁😁ممدجان تو همون مزرعه کار کن آدرس بده منم بیام 

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣

می‌دونی میتونی چقدر به آدما کمک کنی؟ می‌دونی میتونی بری هر هفته بهزیستی و چندتا بچه رو یا محبت و بازی خوشحال کنی؟ تو امید به زندگی خیلیا هستی خودت خبر نداری 

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

منم حالم بده کاش جای تو بودم.

بی بی چکم مثبت شد دو سه روز خوشحالی کردم به مامانامون خبر دادم.

امروز رفتم دستشویی دیدم پریود شدم😭😭خدا میدونه چقدر عرق ریختم تا بتونم بهشون بگم.خیلی ناراحت شدن و بغض کردن آخه خیلی انتظار میکشیم😭😭