2777
2789
عنوان

امروز شوهرم زنگ گفت بیا خونه بعد قطع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 58 پست
عکس خودشو با لباس لختی از قصد فرستاده ب برادرشوهرش که حرص شوهرشو دراره بعدش بگه دستم خورد بعد برادر ...

میتونست یه جور دیگه حرصشو درآره آخه اینجوری ؟؟ 

والا من با خانواده همسرم راحتم روبوسی باربرادرشوهر و اینا عادیه لباسم اصلا حجاب نداریم تیشرت و تاب و شلوار و دامن و پیراهن کوتاهم می‌پوشیم ولی عکس لخت یا اصلا عکس فرستادن برای برادرشوهر و حتی خواهر شوهر معنی نداره اصلا نمیفهمم چرا آخه 

منتظر اتفاقات خوبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم این وسط واسه جاری بدبختت سوخت (البته اگه برادرشوهرت متاهله)

چه فتنه ای هستی تو 

امیدوارم شوهرت طلاقت بده تا از شرت راحت شن 

هرزه تویی بقیه اداتو درمیارن 

وای اگه نمیگفتم میترکیدم😑😑😑😑 آخیییش

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نه ولی بعد ۱۸ سال زندگی باید عادت می کرد با این کارام

اگه اینطوره 

توام عادت کن ب کتک خوزدن

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
ببین نرمال ولی مثلا خیلی متعصب و مهربون مثلا می خوام حرص اش دارم عکس با لباس لختی می فرستم برای دادا ...

حتما برو پیش روانپزشک چون راهی که میری خیلی اشتباهه

مثلا الان کار خوبی کردی باعث شدی جلو بچه‌ها کاک بخوری و جو خونه متشنج بشه و بچه هات بترسن و التماس باباشون کنن تو رو نزنه ؟؟ خیلی عجیبی

منتظر اتفاقات خوبم 
۳ تا بچه دارم نمیشه

دلت به حال اون بچه هات بسوزه 

زشته این کارا... خجالت آوره 

از خدا بترس 

خیلی حرصت گرفت فحش میدادی به شوهرت فحش میدادی به خواهر و مادرش اصلاً شوهرتو میزدی 

نه اینکه عکس لختی بفرستی به برادرشوهر 

زندگی اون بدبخت رو هم بهم بزنی...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊