2777
2789
عنوان

چرا شوهر من اینطوریه؟!!

389 بازدید | 9 پست

از بیرون اومده ساعت یک از صبح ندیده بودمش میگم کار وام چطور شد صحبت میکنم جواب درست حسابی نمیده...رفته گوشی روشن کرده ویس گوش میده هر چقدر حرف میزنم جواب نداد...میگم از بیرون اومدی از صبح ندیدمت صبر کن حرف بزنیم بعد گوشی....نمی‌دونم چرا حرف همو نمی‌فهمیم....اصلا شنونده خوبی نیست اکثر مواقع حواسش نیست یا حرف میزنم یه دفعه می‌ره گوشی نگاه میکنه و...خیلی چیزهای دیگه 🥺🥺😱😥😥😣

منم ناراحتم باهاش سرسنگینم و صدام می‌کنه جواب نمی‌دم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون همینن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

حتما با مشاور مطرح کنید

مطمئنا میتونه ب نحو عالی کمکتون کنه

اگه نمیتونی بری

باهاش منطقی صحبت کن بدون کنایه و لحن عصبی

اگه نشد ی مدت تا گوشی دستش میگیره بشین بغلش بوسش کن بگو دلتنگت بودم و ... کارای خانومانه

اگ باز گوش نداد ی مدت مثل خودش باش بی اهمیت ب قول معروف آینه خودش باش بلکه شوک شد بهتر شد

البته حرفام نظر خودمه شما مختاری هر کاری میخوای بکنی دعات میکنم❣️

اکثر شوهرا همین جورن خصوصا ببخشید وقتی زناشون مدام غرغر و ناله میکنن همیشه شاکین از زندگی و خونواده

مردا از رفنار زنای ناراحت افسرده غرغرو بدشون میاد 

حاضرن هر کاری بکنن صداشون رو نشنون 

مجبور باشن خودشون رو میزنن به کری

چون بعضی مردا حوصله بحث و جدل ندارن

مردا عاشق صدای خنده ملیح زنانه هستن 

عاشق زنای خوش اخلاق انرژی مثبت

البته ک ریشه یابی کنی خیلی بهتره

مثلا اگ بازی میکنه بازی دوتایی نصب کنید همزمان وصل شید باهم یا با پی اس بزنید

اگ مطلب میخونه خب طیف سلیقه اش چجوریه از اون مطالب حرف بزنید

یا ....؟

آدم نمیدونه چی بگه برای خودم تاحالا پیش نیومده هم بابام اهل رفتن تو گوشی نیس و پایه غیبت و حرف زدنه😂😂😂هم همسرم اصلا طرف گوشی نمیره صحبت میکنیم

اخه همش ک ی خانوم غر نمیزنه مثلااااااا پریودی ی نیم ساعت از درد و اینا آدم ناله کنه خب

نه اصلا منظورم غرغرای ضروری نیست همه ما زنا غر میزنیم

ولی مقدارش مدلش  فرق میکنه

همین طور که ما از آدمای غر غرو بدمون میاد 

مردا هم همین طور 

ولی ما زنا میگیم غر نزن  مردا اکثرا نمیگن  یهویی خیلی فشار روشون باشه و غر و اعتراض بیش از حد باشه 

یهویی منفجر میشن

چون خیلی مسایل رو دارن تحمل میکنن گرونی فشار اقتصادی بیکاری  محیط کاری که دوست ندارن 

حرفای زور رئیس و روسا و بقیه

خریدای خونه  سر وصدای بچه ها  ترافیک  قسط وام

قرض و بدهی  کرایه خونه واسه بعضیا ماه رمضون 

از صبح تا شب دویدن بعد بیاد خونه 

غذا آماده نیست ..خانومس با سر و وضع شلخته میاد جلو قیافه تو هم که شروع میشه

غرغرای خانومش که حوصله ام سر رفته  بچه ها اینجوری کردن  همسایه اینجوری گفته  مامانت و خواهرات ...

اونجوری گفتن ..

خب مردا کم میارن به خدا 

بعضیا دعوایی هستن خدای ناکرده 

بعضیا هم میریزن تو دلشون ولی ظاهرشون بی تفاوته و به ظاهر گوش به حرف خانومش نمیده..

یعنی من که خانومم  و واقعا هم طرفدار حقوق خانوما

نمیتونم حتی بیشتر از چند دقیقه رفتار بعضی خانوما رو تحمل کنم 

خانومایی هم داریم انگشت شمار  که بهترینن وصبور  ولی حیف که دست شوهرای ناجور افتادن 

اینا مثال بود قصد هیچ توهینی هم نداشتم به خاوما

بعضی وقتا هم خودم غرغرو میشم چون هزار ویک مشکل میتونم داشته باشم ولی حواسم هست عادتم نشه..