2777
2789
عنوان

جنسیت جنین و سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 53 پست
چی بود احتمالی ک داد برای شما؟ از خدامه ک اشتباه باشه

پس اگه دلت میخاد اشتباه باشه درست میشه😂😂.

من دعا دعا میکردم  درست گفته باشه ولی شانس من جزء معدود ادمایی بودم ک اشتباه بود.

چی گفته بهت؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روی چی میگین عزیزم.

جمجمه اش گرده بیشتر به دختر میخوره 

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 
پس اگه دلت میخاد اشتباه باشه درست میشه😂😂. من دعا دعا میکردم  درست گفته باشه ولی شانس من جزء ...

خیلییییی دوست دارم دختر باشع ولی گفت پسر

البته انشاالله سالم باشه

ولی خب ی پسر دارم

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
ان تی ۹۰درصد درست میگه منم دلم میخاس اشتبا باشه اما نشد همه چیزم با بارداری اولم فرق داشت اما جنسیت ...

بنطرم هرکی هرچی دلش میخاد برعکس‌میشه.

ان‌تی به من‌گفت  پسر منم عاشق پسر بودم انقد دعا کردم ک درست گفته باشه ولی شانس من اشتباه بود و دختر بود

ان تی ۹۰درصد درست میگه منم دلم میخاس اشتبا باشه اما نشد همه چیزم با بارداری اولم فرق داشت اما جنسیت ...

برعکسه هرچی بخای برعکس میشه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
بنطرم هرکی هرچی دلش میخاد برعکس‌میشه. ان‌تی به من‌گفت  پسر منم عاشق پسر بودم انقد دعا کردم ک د ...

هق کاش من دختر داشتم

بنطرم هرکی هرچی دلش میخاد برعکس‌میشه. ان‌تی به من‌گفت  پسر منم عاشق پسر بودم انقد دعا کردم ک د ...

منم پسر میخاستم نشد ی دختر ۱۵ماهه دارم ناخواسته باردار  شدم بازم دختر 

منم پسر میخاستم نشد ی دختر ۱۵ماهه دارم ناخواسته باردار  شدم بازم دختر

اخی بخدا دختر هرچقدر باشه کمه

من و شما برعکسیم من دوتا دختر شما دونا پسر

اره نمیدونم چ مصلحتیه...فقط انشالله همیشه سلامت باشن