2777
2789

هیچوقت اعتقاد نداشتم که عشق فقط یه بار اتفاق میفته. تا جایی که یادمه توو زندگیم خیلی عاشق شدمُ هم درست هم غلط.

آخرین بار ۴ سال پیش بود که بعد از کلی گشتن دنبال عشقی که دنبالش بودم برای اولین بار با یه احساس عشق بالغانه مواجه شدم که برای اولین بار توو زندگیم دو طرفه بود. دقیقا روز دوم خرداد سال نود و هشت. بهش میگفتم دلبر فتنه گر دوم خردادی من...

توو این ۴ سال فکر نمیکنم ۴تا خاطره ی بد هم ازش داشته باشم. بهترین اتفاق زندگیم بود و قشنگترین احساسات عمرم رو باهاش شریک بودم. برای منی که بیشتر عمرمو تنها زندگی کردم و به تنهایی عادت داشتم و حتا ازش لذت هم میبردمُ حضور کسی که این رو درک میکرد و میشد در کنارش دو نفری تنها بود یه موهبت خیلی بزرگ بود. سه ماه پیش این رابطه تموم شد بنا به دلایلی که گفتنش خیلی زمان میبره اما خلاصه ش اینه که خونواده ها نذاشتن و فشار آوردن بهمون. رابطه ای که عاشقانه شروع شد بنا به مصلحت جفتمون عاشقانه هم تموم شد.

اینکه یه رابطه خوب تموم بشه خیلی بده

شاید بزرگترین رنجی که میشه تحمل کرد توو عشق همین باشه چون همیشه یه جای خالی می مونه توو پیکر آدم و زخمی باز میشه رو قلبت که هیچوقت خوب نمیشه. 

من هنوزم فکر میکنم یه روزی شاید دوباره بتونم کنارش باشم و اون احساسات رو تجربه کنم دوباره. دلتنگی چیزی نیست که با فراموشی خوب بشه.

توو بهترین شرایط میاد یفه تو میگیره و از پا درت میاره. چه اتفاق بدی توو زندگی بیفته چه خوب یادش میفتم و دلم میخواد اونم شریک غم و شادیم می بود.

خیلی بده یه رابطه خوب تموم بشه.

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

عزیزم،انشاله دوباره به زودی سر راهم قرار بگیرید و این بار رابطه تون به ازدواج ختم بشه❤️

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تمومش کردین؟!میدونین ممکنه با هیچ کس دیگه ای اون حسو نگیرین و اونوقت لذت یه عشق واقعیو از شریک عاطفی بعدیتونم میگیرید؟پای عشقتون تا اخرین لحظه وایسید یا انقد محکم ادعای عاشقی نکنید…

پس با فوحش و دعوا تموم شه خوبه؟ 

ما هم مث خارجیا موقع خدافظی برای هم آرزوی خوشبختی کردیم. الان دو تامونم در آرامشیم. مثلا اگه با فوحش تموم میشد یادش میفتادم اعصابم خراب میشد. الان که یادش میفتم میگم چه آدم باشعوری بود یه بارم از گل نازک‌تر نگفت.

دقیقا این اتفاقی که برا منم افتاد البته ما نامزد بودیم بنا به دلایلی جدا شدیم .. اوایل فکر‌میکردم‌ م ...

آره اینو میفهمم. منم یهویی این حس میاد یقمو میگیره خفه م میکنه. توو بهترین موقعیتا بغض میکنم. من همیشه آدم صبوری بودمو همه ی کسایی که منو میشناختن از همین صفت برای توصیف من استفاده میکردن اما الان خیلی سریع بهم میریزم. توو این مدت که این اتفاق افتاده همش یا مهمونی بودم یا سفر  یا دورهمیای شلوغ و اینور اونور تا فکر نکنم. ولی کافیه فقط ده دقیقه برم توو فکرُ دوباره ریست میشم

عزیزم،انشاله دوباره به زودی سر راهم قرار بگیرید و این بار رابطه تون به ازدواج ختم بشه❤️

والا خودمم نمیدونم درست و غلطش کدومه. از طرفی فکر میکنم این بهترین تصمیم ممکن بودهُ از طرفی دلم به شدت تنگ میشه.

چرا تمومش کردین؟!میدونین ممکنه با هیچ کس دیگه ای اون حسو نگیرین و اونوقت لذت یه عشق واقعیو از شریک ع ...

گفتم که دلایل زیادی داشت این جدایی که اگه یه روز بتونم مغزمو درست جمع کنم توضیحش میدم همینجا. این انتخاب راحتی نبود برای ما و من هنوزم دو دلم که تصمیم درستی بوده یا غلط. لطفا زود قضاوت نکنید

پس با فوحش و دعوا تموم شه خوبه؟  ما هم مث خارجیا موقع خدافظی برای هم آرزوی خوشبختی کردیم. الان ...

نه منظورم این نیست. ببین وقتی یه رابطه ای با دوست نداشتن یا تنفر تموم میشه ممکنه یه مدت رو مخت باشه اما حس رهایی داری از تموم شدنش نه عذاب وجدان.

اینکه یه رابطه بد تموم بشه هم بدهُ من نمیگم خوبه لزوما ولی وقتی یه رابطه خوب تموم میشه دردش بیشتره. یه موقعی هست دوتا آدم حسی ندارن بهم و تمومش میکنن اونوقت حرف شما درسته ولی وقتی هنوز احساسات سابق سر جاشونه سخت میشه. مخصوصا که اون روزی که کات کردیم به شکل خیلی اتفاقی اکثر اتفاقایی که توو روزی که بهش پیشنهاد دادم داشت تکرار میشد.

توو همون کافه بودیم خیلی اتفاقی و بعد از مدت ها چون دیگه توو مسیرمون نبود و نمیرفتیم اما اون روز اونجا رفتیم چون نزدیکش بودیم. آهنگایی که پخش شد عینا همونا بود و من نفسم بالا نمیومد. از اون شب فقط یادمه که توو بغل هم جلوی کافه گریه کردیم و من از انقلاب تا سهروردی توو بارون پیاده اومدم خونه

چقد زیبا نوشتی عزیزم ...تک تک جمله هایی ک نوشتی درک میکنم ....😔😔😔😔😔

قربان شما نظر لطفتونه

گفتم که دلایل زیادی داشت این جدایی که اگه یه روز بتونم مغزمو درست جمع کنم توضیحش میدم همینجا. این ان ...

قضاوت نمیکنم ولی حتما یادتون باشه شمایی که تا عمر دلتون گیر این رابطه‌ست اگر خواستین مجدد وارد رابطه ای شین حتما حتما از عمق احساستون به اون خانم بگید چون حق دوسته داشته شدنو از شریک عاطفی بعدیتون میگیرید

قضاوت نمیکنم ولی حتما یادتون باشه شمایی که تا عمر دلتون گیر این رابطه‌ست اگر خواستین مجدد وارد رابطه ...

راستش فکر نمیکنم دیگه اینطوری بخواد پیش بیاد و ترجیح هم میدم بهش فکر نکنم اصلا