2777
2789

هیچوقت اعتقاد نداشتم که عشق فقط یه بار اتفاق میفته. تا جایی که یادمه توو زندگیم خیلی عاشق شدمُ هم درست هم غلط.

آخرین بار ۴ سال پیش بود که بعد از کلی گشتن دنبال عشقی که دنبالش بودم برای اولین بار با یه احساس عشق بالغانه مواجه شدم که برای اولین بار توو زندگیم دو طرفه بود. دقیقا روز دوم خرداد سال نود و هشت. بهش میگفتم دلبر فتنه گر دوم خردادی من...

توو این ۴ سال فکر نمیکنم ۴تا خاطره ی بد هم ازش داشته باشم. بهترین اتفاق زندگیم بود و قشنگترین احساسات عمرم رو باهاش شریک بودم. برای منی که بیشتر عمرمو تنها زندگی کردم و به تنهایی عادت داشتم و حتا ازش لذت هم میبردمُ حضور کسی که این رو درک میکرد و میشد در کنارش دو نفری تنها بود یه موهبت خیلی بزرگ بود. سه ماه پیش این رابطه تموم شد بنا به دلایلی که گفتنش خیلی زمان میبره اما خلاصه ش اینه که خونواده ها نذاشتن و فشار آوردن بهمون. رابطه ای که عاشقانه شروع شد بنا به مصلحت جفتمون عاشقانه هم تموم شد.

اینکه یه رابطه خوب تموم بشه خیلی بده

شاید بزرگترین رنجی که میشه تحمل کرد توو عشق همین باشه چون همیشه یه جای خالی می مونه توو پیکر آدم و زخمی باز میشه رو قلبت که هیچوقت خوب نمیشه. 

من هنوزم فکر میکنم یه روزی شاید دوباره بتونم کنارش باشم و اون احساسات رو تجربه کنم دوباره. دلتنگی چیزی نیست که با فراموشی خوب بشه.

توو بهترین شرایط میاد یفه تو میگیره و از پا درت میاره. چه اتفاق بدی توو زندگی بیفته چه خوب یادش میفتم و دلم میخواد اونم شریک غم و شادیم می بود.

خیلی بده یه رابطه خوب تموم بشه.

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

یه باگ بزرگی تو حرفات هست

به خیلی از احساسات که عشق نیست میگی عشق

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

اشکال نداره منتظر نفر بعدی شو

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😅متاسفانه تجربه اش کردم.. 

ولی رفیقم گفت شما که با هم ارتباط ندارین. برو هر چی حرف داری بهش بگو خودتو خالی کن. 😂😂😂منم رفتم گفتم.. 

و طرف کامل شستم و انداخت رو بند😂😂🤦🏻‍♀️و اینجوری بود که اون رابطه، بد تموم شد 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
یه باگ بزرگی تو حرفات هست به خیلی از احساسات که عشق نیست میگی عشق

به حسی که ازش مطمئنم تا اینجای زندگیم میگم عشق

چقدر داستان زندگیت شبیه منه حتی ۲ خرداد و راضی نشدن خانواده ها😢

احیانا الان اوکی نشده؟

احیانا الان اوکی نشده؟

یه آدمی بود که هر شب با دوستاش میرفت بیرون و مست میکرد... هر چی بهش میگفتم این کارات باعث ناراحتیم میشه کنار نمیزاشت، اگه واقعا دوستم داشت کاری که ناراحتم میکرد رو کنار میزاشت ولی اون آدم خوشگذرونی بود مثل من اهل زندگی نبود همیشه توجهش رو ازم دریغ میکرد چه شبها که میتونست ابراز علاقه کنه و ازم دریغ میکرد و میرفت دنبال خوشگذرونی منم تا شبا با دل پر از درد و چشم گریون به خواب میرفتم😢 من مطمئنم فقط همون بیرون رفتنای شبانه و مست کردنش تنها نبود حس ششمم میگفت حرکتایی هم داره میزنه (خیانت) وقتی قلبم یه جوری میزد حس میکردم دنبال کثافت کاری هست😢 خدا رو شکر که اون روزا گذشت و بهش نرسیدم، همش میگم خدایا من عاشق چی این بودم به چه قیمتی کنار خودم نگهش داشته بودم؟ آخ چقدر دلم میخواد یکی باشه باهاش درد و دل کنم😔 سرباز که بود چقدر پا به پاش عذاب و سختی کشیدم... گوشیم کوک میکردم نصف شب بیدار میشدم میگفتم رو برجکه احساس تنهایی نکنه با چشمای پر از خواب باهاش چت میکردم😔 آخ از دوران آموزشیش نگم که گوشی نداشت هر روز با کیوسک زنگ میزد و من حتی گوشیم با خودم تو حمامم میبردم که نکنه امروز زنگ بزنه متوجه نشم صداشو نشنوم😔 صداش برای یه دقیقه میشنیدم ولی ۲۳ ساعت و ۵۹ دقیقه انرژی داشتم یادمه چند روزش نتونست بهم زنگ بزنه داشتم میمردم میگفتم یعنی چه اتفاقی واسش افتاده.... نه این حق من نبود😔😔😔😔😔😔😔

یه آدمی بود که هر شب با دوستاش میرفت بیرون و مست میکرد... هر چی بهش میگفتم این کارات باعث ناراحتیم م ...

منم متاسفانه اینطور بودم و خیلی اذیت کردم

البته خیانت نکردم و خیلی شدید هم نبود اما دائمالخمری من خیلی آسیب زد به رابطه

رابطه‌ی ما حسرت همه اطرافیان بود

خودم خرابش کردم

الان باهمیم و ازدواج کردیم ولی دوریم از همو باهم زندگی نمیکنیم الان

شما بعد از مخالفت خونواده ها پذیرفتین و جدا شدین؟

منم متاسفانه اینطور بودم و خیلی اذیت کردم البته خیانت نکردم و خیلی شدید هم نبود اما دائمالخمری من خ ...

چقدر شبیه اکسمی... انشاءالله که رابطتون مثل قبل بشه💚🌱 بله ما یک سال رل بودیم و از هم جدا شدیم... الان هم یک و سال و نیم از جداییمون میگذره...

چقدر شبیه اکسمی... انشاءالله که رابطتون مثل قبل بشه💚🌱 بله ما یک سال رل بودیم و از هم جدا شدیم... ا ...

ما چهارسال باهم بودیم

سه ماه جدا بودبم

الان باهمیم یه ساله.