mandanakhazraei مدیر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 عنوان دانشگاه دولتی براساس سوابق تحصیلی....توروخدااگه اطلاعاتی دارین بگین ...انگارنجاتم میدین ازجهنم. | مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 49 پست کسی اطلاعاتی دربارش داره ممنون میشم کمکم کنیدامسالم نتونم برم دانشگاه میمیرم ازغصه.بامعدل۱۲ میتونم رشته ای بخونم ؟! ازکجا بدونم کدوم دانشگاه کدوم شهر رشته بهتری میتونم بخونم بااین معدل کم . 1402/01/24 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 دقیق نمیشه گفت میشه یا نه ولی نمرت کمه و قطعا باید درصد کنکورت به جاش بالا باشه حداقل کنکور نمیخوام بدم که.
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 21605 میترسم بشینم بخونم بخونم معدلم کمتربیاد زحمتم هدربره ضرر که نداره اگه بخونی قطعا بیشتر میشه اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 قرار نیست هرچی گفتی همون باشه که 🙄 حداقل معدل لازم برای دولتی ۱۵ عه که اونم محتملا شبانه اس که فرقی ... شبانه س ک فرقی با پیام نداره!😥 وای یکی بهم گف دولتی میتونی بخونی براساس سابقه چقدر امیدواربودم که بتونم
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 معدلت کمه اخه پول پیام نور و غیر انتفاعی خیلی زیاد نیست که! برامن زیاده گلم . درامدی ندارم.
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 5931 شبانه س ک فرقی با پیام نداره!😥 وای یکی بهم گف دولتی میتونی بخونی براساس سابقه چقدر امیدواربو ... فک نکنم مگر اینکه کنکورت رتبه زیر ۴۰هزار بیاری
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 چه رشته ای مدنظرته فکر نکنم دولتی باید معدلت بالا باشه عزیزم...ازاد پیام ندر اینا فک کنم بتونی بخون ... رشته مهم نیس. فقط میشد برم دولتی ک خوابگاه داره بمونم
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 دانشگاه سراسری فقط با کنکوره اخه ینفرگف باسابقه هم میشه رف
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 فک نکنم مگر اینکه کنکورت رتبه زیر ۴۰هزار بیاری نه کنکوردادم رتبه م افتضاح شد
پنجره_شاهد_است عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 5032 اخه ینفرگف باسابقه هم میشه رف نمیدونم شاید درصورتیکه باشه که نمره خوب باشه بگی چهل درصد کنکورو داریم و آزمون رو شرکت کنیم ولی چیزیم نزنیم
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 5931 نه کنکوردادم رتبه م افتضاح شد ببین پیام نور اینجوریه که زیاد گیر نمیدن برا حضور در کلاس خب ؟ بعد ترمی نهایت ۲ تومن در بیاد با پول کتاب چون کتابارو میتونی دست دوم بخری کار نیمه وقت حداقل ماهی ۱ونیم بهت میدن که میتونی پول شهریه اتو بدی
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 ببین پیام نور اینجوریه که زیاد گیر نمیدن برا حضور در کلاس خب ؟ بعد ترمی نهایت ۲ تومن در بیاد با پول ... عزیزم پیام نور ثبتنام کردم بعده دوسال هنوزم بدهی دارم بهشون برا ترم اول فقط😑نمیتونم کارکنم یادرامدی داشته باشم روستاهستم ...اگ تاپیکاموبخونی متوجه شرایطم میشی
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 5931 عزیزم پیام نور ثبتنام کردم بعده دوسال هنوزم بدهی دارم بهشون برا ترم اول فقط😑 نمیتونم کارکنم یادرام ... پس راهی جز ترمیم معدل نمیمونه
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 نمیدونم شاید درصورتیکه باشه که نمره خوب باشه بگی چهل درصد کنکورو داریم و آزمون رو شرکت کنیم ول ... فک کنم کلا ثبتنام باسابقه ی تحصیلی وکنکور ازهم جداهستن کلا . یا باسابقه برمیدارنت یابا کنکور فک نکنم ازهرکدوم یه درصدی درنظربگیرن