2777
2789
عنوان

زبان بچه❤️

101 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها دخترم نزدیک ۴ سالشه خیلی باهوشه تو تبلت براش کارتن ریختم زبان اصلی هستش الان کلی،کلمات انگلیسی و بلده حالا ب نظر شما اینکه علاقه داره ب زبان بفرستمش کلاس یا زوده لطفا اگر تجربه دارید راهنماییم کنید💕

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

زوده زوده به عنوان ی مربی زبان بهت میگم بزار کلاس دوم یا سوم شه بعد

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۷ سالگی بفرستیش خیلی بهتره 

ممنون از،راهنمایت💕❤️

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

علاقه داره بفرست ..ولی نظر من بخوای چون پسرم یه دوره بردم بنظر پول الکی دادن تا زمانی که بچه ننویسه زبان درذهنش نمیمونه ..سال دیگه که اول تموم کنه می‌نویسم زبان ..مثل پسر بزرگم 

علاقه داره بفرست ..ولی نظر من بخوای چون پسرم یه دوره بردم بنظر پول الکی دادن تا زمانی که بچه ننویسه ...

اون دوره ک فرستادید چیزی،یاد نگرفت یعنی؟

بفرستش بزرگ که شد سلطان زبان میشه

خداکنه😆😘

زوده زوده به عنوان ی مربی زبان بهت میگم بزار کلاس دوم یا سوم شه بعد

الان ب نظر شما ادامه بدم ب کارتن ها و بازی هایی ک زبان اصلی هست؟اعداد و حروف و بلده 

ی جمله های کوتاهم یاد گرفته میگه  مث شب خیر تشکر  این چیزهای کوچولو

ببین دختر من خیلی زود و واصح صحبت می‌کرد من از دو سالگی باهاش زبان انگلیسی کار کردم خودشم خیلی مشتاق بود حرفای معمولی رو کاملا میفهمه 

الان چهار سالشه باهاش انگلیسی حرف میزنم واکنش نشون میده و میگه فارسی بگو 

کاملا متوجه میشهااا چون سر حال باشه قشنگ جوابمو میده و گوش میکنه اما گاهی احساس میکنم کلافه میشه که دایره لغاتش تو مغزش آنقدر زیاده 

اگر برگردم به قبل آنقدر زود براش شروع نمیکردم 

زبان فرار ..نه مطالب یادش نمونده زیاد...همین ۳ماه تابستون بردم ..زبان کلاس اول تموم شده ببرش

باش عزیزم ممنونم❤️

ببین دختر من خیلی زود و واصح صحبت می‌کرد من از دو سالگی باهاش زبان انگلیسی کار کردم خودشم خیلی مشتاق ...

بله همه میگن زوده بهتره بعد ۷ سالگی