margaret_mitchell مدیر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 357 عنوان اندام باکویی ها | مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 21 پست بچه ها درسته که عموماً خانم های باکویی اندام درشت و تقریبا پری دارن؟ 1402/01/24 | 16:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرررررریییییمممممم عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 2176 برو بابا زشت چیه🥲 میدونی حسرت یه کیلو اضافه کردن به دلم موندهههه؟؟؟ برو خداتو شکر کنننن. مردم از ب ... مثل دختر عموی منی دیگه ۴۰کیلو بود با قد ۱۷۰الان شده ۵۴رفت باشگاه رژیم چاقیم داشت هم چاق شده هم شکم این چیزا نیاورده
مرررررریییییمممممم عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 2176 اخی کاش میشد عوض کرد جامون رو من ارزو یه کیلو لاغری دارم😪 منم اوایل آرزوم بود بر آرزوهات باید هدف داشته باشی میشینی خونه رژیم نمیگیری ورزش نمیکنی آرزو داری لاغر سی
margaret_mitchell مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 357 مثل دختر عموی منی دیگه ۴۰کیلو بود با قد ۱۷۰الان شده ۵۴ رفت باشگاه رژیم چاقیم داشت هم چاق شده هم شکم ... ۵۴ ام واسه قد ۱۷۰ کمه🥲 من الان ۴۷ ام با قد ۱۵۷ یه چند کیلو چاق تر شم بالاتنه ام پر شده اوکی ام😖😭
مرررررریییییمممممم عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 2176 ۵۴ ام واسه قد ۱۷۰ کمه🥲 من الان ۴۷ ام با قد ۱۵۷ یه چند کیلو چاق تر شم بالاتنه ام پر شد ... اره کمه ولی بهتر از ۴۰کیلو بود که یه استخون بود با یه روکش پنجاه بشی حله البته چاق بشی ولی شکم پهلو نیاری
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7795 منم اوایل آرزوم بود بر آرزوهات باید هدف داشته باشی میشینی خونه رژیم نمیگیری ورزش نمیکنی آرزو داری ... دارم رژیم میگیرمسی کیلو هم کم کردمهنوزم ادامه میدم تا به وزن دلخواه برسمولی خوب استخون بندیم درشتهمن اندام ظریف دوست دارم به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
مرررررریییییمممممم عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 2176 دارم رژیم میگیرم سی کیلو هم کم کردم هنوزم ادامه میدم تا به وزن دلخواه برسم ولی خوب استخون بندیم د ... منم درشتم قدمم بلنده و خیلی راضیم
me_and_myself عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 463 ما ترک ایرانیم اونجوری نیستیم بابا🥲😂 اردبیلیا اکثرا قد بلند و توپرن قسم به ظلمِ رفته بر تنِ زنانگی ..