2777
2789

سلام 

اینهمه هی میگن آموزش زبان انگلیسی به کودکان با کارتون 

میخواستم ببینم کسی تونسته با کارتونای انگلیسی کاری کنه بچه اش انگلیسی صحبت کنه؟ 

من یه کانال پیدا کردم همه کارتونای انگلیسی رو داره رایگان میذاره بنظرتون شروع کنم برای دخترم کارتونا رو گذاشتن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین کارتون به تنهایی نه اول باید دونه دونه کلمات بهش معنی کنی که کارتون میبینن بفهمه وگرنه زمان بچگی من مستربین و تام جری انگلیسی دیدم نفهمیدم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

برا لیسینینگ عالیه

تو تلگرامه کاناله؟آیدیشو میزاری؟

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

نزدیک سه سال هست فقط انگلیسی میبینم بدون هیچ کارتون فارسی، الان اکثرا متوجه میشن چی میگن و صحبت کردنشون خیلی خوب شده

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

اره 

من داداش کوچیک ترم از دو سالگی فقط کارتونای انگلیسی واسش سفارش میدادن و فقط عادت داشت اونارو نگاه کنه الان هفت سالشه و فقط انگلیسی صحبت میکنه و خیلی چیزارو متوجه میشه بنظرم واقعا عالیه این روش

فقط نباید معنی کنی و زیرنویس نباشه، من با متد دکتر امینی پیش میرم.راضیم خداروشكر

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
ببین کارتون به تنهایی نه اول باید دونه دونه کلمات بهش معنی کنی که کارتون میبینن بفهمه وگرنه زمان بچگ ...

راس میگی ینی مثلا از کارتونایی شروع کنم که اول کلمه ای بگن، خوبه به ادمین کاناله درخواست بدم

خداروشکر چجوری شروع کردین؟روزی چند ساعت کارتون ببینن خوبه؟ من این کانالو پیدا کردم که کارتوناش رایگ ...

اول پویا رو حذف کردم اوایلش سخته ها، بعد عادت میکنن . تو نت بزن کودک دوزبانه دکتر امینی میاد روشش برات.