2777
2789

پسرم تو پنج ماهگیش پرده گوشش سوراخ شد از عفونت گوش ناشی از سرماخوردگی

الان که هفت و نیم ماهشه بازم سرماخورده و با اینکه خفیف بود ولی باز پرده همون گوشش سوراخ شد😭

قبل عید که متخصص بردمش ترمیم شده بود سوراخش باز الان دوباره

یه خروار هم دارو دادن بهش

و یه واکسن که دوبار تکرار بشه

تجربه مشابه یا نزدیک دارین؟

خیلی ناراحتم 

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️

خیلی مواظبش باش

تب نکرده بوده؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفا بده

🥺❤️

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️
خیلی مواظبش باش تب نکرده بوده؟

اخه به محض دیدن نشونه های سرماخوردگیش بردمش دکتر

چرا تب داشت ولی فقط یه روز اونم یه هفته پیش

شهر خودمون نبودیم اون موقع

تاکید هم کردم که یه بار پرده گوشش سوراخ شده

همه جاشو چک کرد گفت سالمه گوش و ریه هاش

عزیرم عزیز دلم تها کگوظیفه ای که در قبالش داری اینه که پیش بهترین پزشک ببری 

دکتر عجل لوییان توی تهران پدر گوش و حلق و بینی ایرانه 

مطبش راه اهن تهرانه اونم نشد ببر پیش یه دختر خیای خیلی خیلی خوب و حاذق 

چپن اگه بچه خدا نکرده زبونم لال بزرگ بشه و مشکل شنوایی داشته باشه تا عمر داره اذیت میشه و توهم غصه میخوری و خودتو سرزنش میکنی پس براش بزرگی کن و بهترین دکتر رو براش پیدا کن  بعد ها نمیشه ترمیم شکرد 

من اینجور شدم قبلا و طفلی بمیرم براش خیلی درد داره ها، اصلا سرما یا فوت نکنین بهش محیطش گرم باشه، با فاصله سشوار باد گرمشو بگیر به گوش بچه ، بگردم براش.

به هیچ عنوان به هیییچچچچچچچ عنوان دست نزن به چرک گوشش یا سوراخ گوشش، اصلاااااا دستمال پنبه یا هرچی نزن که بدتر میشه. اینقدر شدت عفونت زیاد بوده که به پرده گوش آسیب زده ببین رعایت نکنی زبونم لال زبونم لال شنواییش رو از دست میده بی اعتنا نباش. همین الانشم با سوراخ پرده گوش شنوایی یکم افت پیدا می‌کنه. و همیشه مستعد عفونت هست.

رعایت کنی خوب میشه ولی مستعد عفونته

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
ميگذره عزيزم قوي باش منم الان از دكتر ميام بهم گفتن پسرم يه بيماري انعقادي خون داره البته خفيف  ...

عزیزم🥺

انشالله به حق این روزا و شبای عزیز همه ی مریضا و به خصوص بچه ها شفا پیدا کنن

دعا کنین منم قوی باشم مثل شما❤️

من اینجور شدم قبلا و طفلی بمیرم براش خیلی درد داره ها، اصلا سرما یا فوت نکنین بهش محیطش گرم باشه، با ...

میدونم🥺😭

طفلی پسر من خیلی صبوره خیلی کم گریه میکنه یا زود آروم میشه

مراقبتاشو بلدم

تا دو ماه دیگه که انشالله ترمیم بشه میبرمش شنوایی سنجی 

دعا کنین شنوایی‌ مختل نشده باشه

شما چه دارویی مصرف کردین؟

اخه به محض دیدن نشونه های سرماخوردگیش بردمش دکتر چرا تب داشت ولی فقط یه روز اونم یه هفته پیش شهر خ ...

مواظبش باش سرما نخوره

شبا یه پارچه بکش روش

عرق نکنه اگه هم کرد یهو سردش نشه

آبمیوه طبیعی و میوه و هر چیزی که باعث میشه سیستم ایمنی بدنش قوی بشه بده بهش

انشاالله به حق این شب عزیز بهتر بشه و دیگه این اتفاق واسش نیفته❤️

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

مواظبش باش سرما نخوره شبا یه پارچه بکش روش عرق نکنه اگه هم کرد یهو سردش نشه آبمیوه طبیعی و میوه و ...

ممنونم مهربونم🥺

صلوات و فاتحه فرستاده شد❤️

ممنونم مهربونم🥺 صلوات و فاتحه فرستاده شد❤️

قربونت❤️

مرسی عزیزم لطف کردی🌿

عزیزم🥺 انشالله به حق این روزا و شبای عزیز همه ی مریضا و به خصوص بچه ها شفا پیدا کنن دعا کنین منم ...

تازه من پسرم تو ماه اول دوبار عمل روده شده الان متوجه شدم كه خدا چقدر كمكمون كرده بچم بااين مشكل انعقاديش عملاش به خير گذشته 

الانم همينجوري رفتم چكاب 

ولي انقدر صبور شدم كه الان ميخوام برم استخر بعدش هم بريم شام بيرون بعدش هم بريم حرم 😃

من تو بيمارستانها يه بچه هايي ديدم كه خدارو هزار بارشكر ميكنم بچه هام مشكل جدي ندارن

شماهم به خودت انرژي بده حتي اگه دلت اشوبه ظاهرت رو شاد كن كم كم حالت خوب ميشه

اخه به محض دیدن نشونه های سرماخوردگیش بردمش دکتر چرا تب داشت ولی فقط یه روز اونم یه هفته پیش شهر خ ...

چرا بچه های نوزاد اصلا مسافرت میبرین چرا ازشون مراقبت لازم نمیکنید.من بچها دوماه دیگه دوسالش میشه من مسافرت نرفتم.چون تحمل مریضی اینکه بدخواب میشن جاخوایشون غذاشون تغییر کنه نرفتم.خودم ب خودم سختی دادم ک بچهام سالم باشن.تا ی خورده از نظر بدنی محکمتر بشن بعد برم.شما بچه پنح ماهه سرما خورد سوراخ گوشش سوراخ شده بعد دوباره با بی احتیاطی دوماه بعدش تکرار شد.تروخدا ی خورده تو خونه بشینید ی کم هوا برای بچه متعادل کن همه جا نبرش مریض شه