2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه رفتم یک شرکت خیلی بزرگ افتضاح بودم الان یا خودشون میگن این اسکل پاشده اومده اینجا

یاد خاطرات خودم افتادم

انقدر از این گندا زدم😂😂

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
عزیزم واقعا سخت شده منم بدون سابقه درست خیلی خستم خیلی 

من که دوسال تمام گشتم ونشد

جاهای خوب سابقه می خواستن و من نداشتم یا اگه می خواستن شرایطی میذاشتن که پشیمون بشی مثل حقوق خیلی خیلی کم یا قرارداد بدون بیمه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
من که دوسال تمام گشتم ونشد جاهای خوب سابقه می خواستن و من نداشتم یا اگه می خواستن شرایطی میذاشتن که ...

دقیقا منم دوجا خواستن بدون بیمه 

بیمه خیای مهمه انگار کار کردی الکی 

بالاخره ما ادما بایداز یک جایی شروع کنیم هیچ کس رحم نداره فکر می کنن از اول باید علامه دهر باشی 

دقیقا منم دوجا خواستن بدون بیمه  بیمه خیای مهمه انگار کار کردی الکی  بالاخره ما ادما بای ...

انشالله که موفق باشی عزیزم🌹