2777
2789

امشب همه یجوری مستاصلن هرکی یه گره ای تو زندگیشه داره با یه چیزی دست و پنجه نرم میکنه با فکر و خیال میخوابه و با فکر و خیال بیدار میشه اصلا نمیزاره بخوابه و خواب و از چشماش گرفته 

ولی بیایید امشب با تموم خستگیامون و دغدغه هامون گل سرسبد دعاهامون بشه ظهور مهدی فاطمه(ع) بیاید به خدا بگیم فراموش میکنم هرچی بهم گذشت و هر چی که داره میگذره میخوام اول اقا بیاد اول این غربت تموم بشه مطمئن باش اهل بیت نمیزارن به کسی مدیون باشن دعات میکنن تازه دعاهای اونا کجا و دعای ما کجا:)

خدایی فرض کن اقا وقتی دیدت بگه فلانی دلت مشغول بود ذهنت پر از فکر و خیال بود ولی اول یاد تنهایی هزار ساله من افتادی...میتونه برات اتفاق بیفته 

بیایید امشب مظطرانه از خدا بخواییم این غربت تموم بشه 

ما بشیم اون نسلی که ظهور و دیده و برای نسل های بعد تعریف میکنه :)

ما ادما با نشونه های کوچیک جون تازه میگیریم 

بیایید از نشونه های کوچیک غافل نباشیم 

بیایید سرمون بلند باشه وقتی اقا اومد 

وای اگر منادی امشب ندا سر نده یعنی حالا حالا ها جای کار داریم 

بیایید امشب با تموم مسئله های حل نشده زندگیمون بگیم العجل العجل العجل⚘😭

انچه برای حفظ دین از دست میدهید زیانی به شما نخواهد رساند🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم نمیدونم چی میخاس چون یچیزی نیس ک خییییلی خوشحالم کنه 

شاید اینکه برم اون دنیا تکلیفم معلوم شه اون دنیای زندگی خوب داشته باشم واقعی ارامش سبک بال 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه