2777
2789
عنوان

خدایی این چه وضعشه ؟؟؟؟؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 88 پست
ببخشید؟ خودت خندت نگرفت اینو گفتی؟ کل کشور براساس عقاید شماها میچرخه از حجاب و ماه رمضون بگیر تا اخر ...

میخوان مارو ببرن زمان پیامبر

اونجایی که یواشکی گریه میکنی/یهو صدای پا میشنوی سریع اشکاتو پاک میکنی/و لبخند میزنی/خیلی سخته🖤خدایا میشه با دستات بغلم کنی؟ خیلی بهت محتاجم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین حرف شما نوعی توهین به مذهبیاس... چون تلویحا قبول داری که مذهبیا معذرت می خوام ف ض و ل ن

خب درست فکر میکنن ی عدشون بشدتتتتت فضولن 

ببین من ابکی مذهبی نیستما بگی اینجوری میگه...

اما دیدیم ی چیزایی ک خوشمون نیومده 

بنده اطرافم مذهبی هایی هستن ک خدا ی ذره هم قبولشون نداره...

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
والا فقط غیرمذهبیا تعلیق میشن تمام احترام برای مذهبی هاست

نه عزیزم کی گفته من خودم تاپیک زدم برای اینکه تشییع شهدای شاه چراغ کی هس میخواستم برم 

برگشتم دیدم تعلیقم کردن

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

یه عده تا وقتی قانون به نفعشونه دم از قانون میزنن بعد جالبه این قانون رو فقط در جهت یه سری مسایل میخوان و برای معضلات کشور یقه چاک نمیدن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بحث سر همینه سالم مثه بشر کنار هم زندگی کنیم دلسوزه هم باشیم نه دل همو بسوزونیم والا بالله دوروز ...

خب این دلشکستن نگاه بالابه پایین تحقیر خودبرتربینی آزاراذیت بیشتر از جانب مذهبی تندرو هست تا وقتی کار نداشته باشن به بقیه کی سرش برا دعوا درد میکنه اخه 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
شما یکی بهتون بگه امل ناراحت نمیشید که انقدر راحت روشن فکری تمسخر میکنید؟؟ بعد ادعا دارید ما احترام ...

همه میتونن روشن فکر باشن

مذهبی وغیر مذهبی نداره

روشنفکری خیلی هم عالیه

الگوی من دکتر علی شریعتی هست روشنفکر واندیشمند ایرانی و مسلمان

مشکلش کجاست؟

بحث سر جهالت مدرن هست عزیزم که هم ریبان مذهبیا رو گرفته هم غیره

بحث چیزه دیگه ایه💔

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
ببخشید؟ خودت خندت نگرفت اینو گفتی؟ کل کشور براساس عقاید شماها میچرخه از حجاب و ماه رمضون بگیر تا اخر ...

ماست بگوووو

اونجایی که یواشکی گریه میکنی/یهو صدای پا میشنوی سریع اشکاتو پاک میکنی/و لبخند میزنی/خیلی سخته🖤خدایا میشه با دستات بغلم کنی؟ خیلی بهت محتاجم❤
یه عده تا وقتی قانون به نفعشونه دم از قانون میزنن بعد جالبه این قانون رو فقط در جهت یه سری مسایل میخ ...

دقیقا من به یکیشون گفتم اگه الان این قانون پشتت نبود ی سری پشتت نبودن تو میومدی صاف تو چشمای من نگاه کنی این چرت وپرتارو بگی رفت

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

عزیزم به متن تاپیک منم توجه کردید چرا بازم بیخودی دعوا میکنیدباهم

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

بچه ها احترام به عقاید به نظرم کلمه غلطیه.احترام به شخصیت انسان درسته.وگرنه ممکنه یکی کافر باشه.آیا عقیده اون که خدایی وجود نداره درسته؟معلومه که نه.ولی ما حق تو هین به همین شخص رو نداریم و باید با محبت باهاش برخورد کنیم اما کار اشتباهش رو بهش گوشزد کنیم.از ما احترام به شخصیت هر شخصی رو می‌خوان محبت و عشق به دیگران  می‌خوان.نه احترام به یه کار اشتباه رو.

https://eitaa.com/joinchat/4227662132C6282d6b623
یه عده تا وقتی قانون به نفعشونه دم از قانون میزنن بعد جالبه این قانون رو فقط در جهت یه سری مسایل میخ ...

تمام دین و به خاطر پول دراوردن رعایت میکنن

این همه مدتم خوب پولی دراوردن