2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 66 پست
بعد خشک شدن اعتبار نداره زود زدی بزار چند روز از موعدت بگذره

هنوز خشک نشده بود

میگن درحر یک دقیقه بود که پرنگ تر شد

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این توضیحات مبارکه بله

مرسی گلم

ولی خیییییلییی اسرتس دارم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
بی بی چک اعتبار نداره من حامله نبودم مثبت شد تاپیکشم زدم عکس گذاشتم گلم

ولی بارداری قبلیم جوابش درست بود

شنبه میرم ازمایش

مرسی گلم ولی خیییییلییی اسرتس دارم

استرس نداره عزیژم تا یه مدت که اصلا باورت نمیشه گاهی وقتا بادت میره یکی تو بدنته مگه اینکه جلوتر بری علایمش بیاد سراغت😍

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اگه رنگی شده مثبته، مبارکت باشه عزیزم

مرسییی گلم♥️♥️

عکس باز نشد ولی اگه هاله انداخت مبارکه گلم

منم دو روز مونده به موعد دوتا بیبیم پررنگ شد و باردارم

ان شاءالله نینیتو سالم بغل کنی

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان