2777
2789
عنوان

نوبتی هم که باشه نوبت پز دادنه🤓🤓🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 7049 بازدید | 176 پست
بی منطق نبود .اگه بخای پای تمیز دایم باشی همش باید بکردی دور خودت وسیله جمع کنی من الان تمیز کردم .ب ...

عزیزم آخه جمع هم نکنیم این فسقل بچه ها هی گند روی گند بالا میارن برامون😂😂

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگه🧡🧡

من‌به خودم سخت نمیگیرم کارهای خیلی مهمتر از تمیز کردن خونه دارم اونا اولویت هستند البته خونه ام هیچ وقت اونقدر ترکیده نیست.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تا جایی کثیف بشه سریع تمیز میکنم ظرف کثیف میشه فی الفور میشورمش لباسها رو سریع تا میکنم هرچیزی ...

چ خوب من اصلا حال ندارم از جام تکون بخورم حتی ابم نمیخورم ک ی وقت مجبور نشم برم دسشویی 

من وقتایی ک تو کار خونه کمک مامانم می کنم اعصابم خورد میشه انقد که از کار خونه بدم میاد  

وقتیم ک آشپزی می کنم یا کیک درست می کنم موقع تمیز کردن آشپرخونه و شستن ظرفا عزا می گیرم🤦🏻‍♀️شما چطوری تحمل می کنید؟ 

فک کنم بخاطر خونه داری هیچوقت ازدواج نکنم😑

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
من‌به خودم سخت نمیگیرم کارهای خیلی مهمتر از تمیز کردن خونه دارم اونا اولویت هستند البته خونه ام هیچ ...

💖❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من خواب رفت جمع میکنم . بیدار باشه ک بیهوش میشم دیگ از جمع کردن .میزاریم خوب. ریخت و پاش کنه  خوابید کارامو میکنم

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
من وقتایی ک تو کار خونه کمک مامانم می کنم اعصابم خورد میشه انقد که از کار خونه بدم میاد     ...

دیگه سخت که هست اما باید تحمل کرد و انجام داد 💖💖

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

البته خودش بچم اسباب بازی اش جمع می‌کنه  باقی چیا ظرف جارو اینا انجام میدم

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
منم همینم حتا اگ اخر شبم باشه ساعت ۳ نصف شبم باشه اگ ی طرف کثیف باشه باید بشورم بخوابم الان یعنی برم ...

من که خوشم اومد بالاخره یکی پیدا شد نکات مثبت زندگیشو به اشتراک گذاشت آدم حالش میشه از این تاپیک ها و انرژی مثبت استارتر