2777
2789

اصلا آدم خودش خجالت میکشه با احترام ادب زنگ زدم سه پرس غذا سفارش بدم برا کارگرامون بعد خب اولش طرف گفت اونجا دوره نمیاریم  

بعد دومین بار ک زنگ زدم گفتم آقا میشه حدعقل ادرستون و لطف کنید گفت چشم لطف کنم میکنم آدرس و گفت و داشتم میگفتم گفتم ی بار دیگه میشه بگید گفت جانم حتما بار آخرم گفتم خب بیرونم میدین دیگه غذاهاتون و گفت میدون فلان رو بلدی دیگه بیا اینجا باهم ناهارم میخوریم 

واقعن دیگه فک کن جامعه مون چقد خراب شده ک بخاطر ی پرس غذا اینجوری حرف میزنن باهات 

کاری ندارم ها ولی اگه متاهل بودم چنین رفتاری واقعن زشت بود  

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

خاک بر سر هولش کنن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

چه متاهل چه مجرد رفتار بدیه

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون که نمیدونه متاهلی یا نه واقعا زشت بود

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰