یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خانم ها بی بی چک بالا دیروز با ادرار غیر صبحگاهی وسطی امروز با ادرار صبحگاهی پایین امروز با ادرار غی ...
منم حامله بودم بی بی چک های مدیکور همه هاله و خط بود و همه اشون با ادرار غیر صبح زدم
یه بی بی چک دیگه با ادرار صبح زدم مطلقا منفی بود
نمیدونم چرا اما ادرارم غیر صبح بهتر نشون میداد
الآنم پنج ماهم تموم شده عزیزم
پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم
وای خدا کنه اخه دخترم سه سال و نیمشه دلم میخواد زودتر یکی دیگه بیارم اولی خیلی دکتر و دوا رفتم اینو ...
عزبزم بارداری ان شاءالله تجربه من میگه بارداری
پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم