2777
2789
عنوان

مشکلم سر اسم پسرم ...بیاید بچه ها

951 بازدید | 75 پست

بچه ها من اسم پسرمو مهراد گذاشتم با کلی دعوا با شوهرم ...چون باباش گیر داده بود محمد بزارید و شوهرم بین من و باباش مونده بود ...حالا پدرشوهرم همش پسرمو یا محمد صدا میکنه یا امیرعلی ....مادرشوهرمم تا حالا صداش نکرده ...برادرشوهرمم اون روز میگفت چی صداش کنیم ببین چیکار کردی 😑😑

به نظر شما من چه برخوردی داشته باشم باهاشون ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه ی خودتون ولی خداوکیلی از نظر من محمد قشنگ تر بود تا مهرداد

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بابا چیه دیگ پسرته اونا باید دخالت کنن اه برو بهشون بگو یه بچه دیگ بیارن اسمش بذا محمد

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی

بچه چه سنی هست ؟ اسم خیلی مهمه اولین نشانه های شخصیتی یه بچه هست . از همسرت بخواه باهاشون جدی برخورد کنه بگه اسم بچه اینه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خب اسمش گزاشتید دیگه مهراد هر کسی گفت چی صدا بزنم بگو اسمش مهراد مهراد صدا بزنید میخواد  خوشش بیاد یا نیاد دیگه اسم بچه رو پدر مادرش انتخاب میکنن.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

بگو بچه خودمه و پسرتون هست ما باید اسم بزاریم بقیه هم همونو صدا کنن نه اسمای مورد علاقه شون

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭