2777
2789

نظرتون راجع به این دسته از آدما که راجع به مشکلاتت باهات شوخی میکنن و مزه میریزن و مشکلاتتو به سخره میگیرن چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارها این اتفاق برام افتاده 

با یه لبخند فقط بهشون نگاه کردم 

بعد از اون تو خلوتم شاید گریه کرده باشم بخاطر حرفشون، اما بعدش جدی تر شدم واسه حل کردن مشکلم 

نیست ممکن دل به دوری گردد از دلبر جدا ♡
منظورت چیه طعنه زدن رو میگی ؟یا وسط گریت شوخی میکنن که بخندی ؟

نه مثلا من قبلا مادرم مریض روانی بودن مسخرم میکردن به خاطر مریض بودن مادرم هر وقت تو جمع همکلاسیام میرفتم یکی بود میگفت دختر زن دیوانه ی شهر اومد(با خنده) من خیلی ناراحت میشدم یا میخواستم ترک کنم سیگارو یکی گفت ترک برای موتوره معتاد غذاشو ول میکنه سیگارشو نه...

من نظرم بهشون مثبته خودمم همینکار رو میکنم چون باعث میشه اون مشکلی که تو ذهن طرف به ظاهر بزرگه کوچیک ...

یعنی دید شما نسبت به کسی که به خاطر بیماری مادرت سالها مسخرت میکرد مثبته؟

اینکه به خاطر مسخره کردن مادرت بهت لقب خنده دار بدن...

سلام دوست عزیزم راجع به تاپیکت که تعطیل شد👇

ببین دوست خوبم تا حالا کشیدن سیگار کمکی بهت کرده؟ راهی برای حل مشکلات پیش پات گذاشته؟ البته که نه....

من اگر کسی بوی سیگار بده برای یک دقیقه هم نمیتونم کنارش بشینم...

به سلامتیت فکر کن

برای سنگ کلیه قلب کیست سینه تومور های سرطانی سرطان دهان و تیروئید و خیلی بیماریهای دیگه که من الان حضور ذهن ندارم اولین چیزی که دکتر منع میکنه کشیدن سیگاره... در ظاهر هم پوست و مو و دندون خراب میشه.... از نظر اجتماعی هم ضد جمع میشی چون دنبال خلوتی برای کشیدن...

پس فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی تصمیم بگیر و یهویی ترک کن

برای زیبایی و سلامتی خودت

سیگاری ترین مردا هم زنِ سیگاری دوست ندارن.

پس یا الله بگو و یه نههههه محککککککم بگو به سیگار

حالا که مجردی و وقتت مال خودتت پاشو ورزش کن پیاده روی کن باشگاه برو دوست پایه و سالم پیدا کن برو کوهنوردی شنا .... ببین چقد روحیه ت عوض میشه.

امیدوارم تونسته باشم به عنوان یکی که ازت بزرگتره کمکی بهت کرده باشم.

موفق باشی😍

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش