2777
2789

مشتری فراوون میاد پسندم میکنن انقدر خوششون میاد حتی میگن این خونه برای ما نفروشید فردا میام قولنامه یا مثلاً میرم شوهرمو میارم یا زنمو میارم اما میرن دیگه پیدا نمیشن نمی‌دونم این خونه چی داره چرا اینجوریه

میزنه سرم برم دعا نویس دعا بگیرم

شما بگید چیکار کنم 

آخه باید فروش بره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا چی میخوای بفروشی.نفروش باز نمیتونی بخری

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

دعای معراج رو بخون 

بعدش دعا کن خونه فروش بره 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
آخه جای دیگه میخام بخرم بعد خونه دیدیم اما پولشو نداریم کلی هم قسط داریم باید بدیم

عزیزم چهار گوشه خونه ایه الکرسی بنویس بزن انشاءالله فروش میره 

من جای همهٔ ستاره ها را می دانستم زمانی که هنوز آسمان تأسیس نشده بود🌠