2777
2789

یاد برد پیت افتادم یه بار برای آنجلینا جولی کادو خوشبو کننده دهان خریده بود همه خبرگزاری ها تیترشو زدن 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

دهنت بو میده ک***ت

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در ثد

آخه چرا صد اولت درسته صددومت غلط🫠

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

نه! البته نامزد منظورت واقعا نامزده یا دوست پسر؟ اگه نامزده ک باید بهت بگم بعدا تو زندگی مشترک پیش میاد ک شوهرت از خستگی نتونه بره حموم یا ب خودش برسه!

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

نگو دهنت بوی بد میده.

بگو دندون خراب داری؟ یا مثلا معدت اذیت میکنه؟ یعنی که نگران سلامتیش هستی .

بعد پرسید چرا بگو از دهنت بو میاد .نگران میشم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

حقیقتش من خیلی به بهداشت دهانم اهمیت میدم، دکترم زیاد رفتم ولی بوی دهانم درمان نمیشه ک نمیشه، مجبورم همش غذا بخورم یا ادامس بجووم

خودم بهتر از همه میدونم دهنم بو میده، کل اعتمادبنفسمو ازم گرفته

ولی همسرم حتی یبار هم به روم نیاورده ک همچین مشکلی دارم

اگه میبینی به بهداشت دهانش اهمیت میده ولی بازم دهنش بو میده بهش نگو، چون حتی اگه به روت هم نیاره دلش میشکنه

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
همه بیزارن ، ولی باید ی جوری گفت طرف ناراحت نشه

من اگر دهنم بو بده و خودم ندونم که خب خیلی بعیده چون اول از همه خود فرد متوجه بوی دهنش میشه 

و اگر اینجوری باشه و ندونم بی نهایت خوشحال میشم که یکی بهم بگه و برم درستش کنم حتی اگر جوری بگه که ناراحت کننده باشه ناراحت نمیشم 

من بارها سر بوی جوراب به اطرافیانم تذکر دادم 

تا حالا با بوی دهن و عرق شکر خدا مواجه نبودم

.Pain🔥you made me a believer

حقیقتش من خیلی به بهداشت دهانم اهمیت میدم، دکترم زیاد رفتم ولی بوی دهانم درمان نمیشه ک نمیشه، مجبورم ...

عزیزم یه مدت یه قاشق چایخوری سیاهدانه رو خوب بجو و بلافاصله یه قاشق عسل بخور یکی دو هفته که خوردی تاثیراتش رو متوجه میشی یه خانم هم چندوقت پیش تاپیکش رو زده بود میگفت بوی ۱۵ ساله دهنم با خوردن سیاه دانه و عسل درمان شده 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸