2777
2789
عنوان

بیشتر وقت ها دیگه امیدی به زندگی ندارم با این سختی هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 24 پست
آره...دوتا پسر.  بچه داشتن هم شیرینه هم سخت ولی سختیاش خیلی بیشتره...

خدا حفظش کنه. پس سختی بچه نداشتن رو نکشیدی خداروشکر. واسه همونه. خیلی بیشتر از ده تا بچه داشتنه

یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خیلی کارا میکنن.... برو از زندگیت لذت ببر انقدم الکی غصه نخور

الکی نیست

خب بچه دوس داره و تو زندگیش سختی ها دیده

خداروشکر مشکل از شوهرشه و بخش زیادی از فشار از رو دوشش برداشته شده

استارتر تحمل کن خدا ان شاءالله خدا خودش کمک کنه و ثوابش رو میده شوهرت چطوره؟

آقا هستم
الکی نیست خب بچه دوس داره و تو زندگیش سختی ها دیده خداروشکر مشکل از شوهرشه و بخش زیادی از فش ...

شوهرم خوبه باهام. ولی خب نمیتونم باهاش درددل کنم مثلا اگه بگم مامانت خودشو زد به خواب میگه نه حتما واقعا خواب بود. و بدش میاد. منم مجبورم همه چی رو بریزم توی خودم

یه صلوات مهمونم کنید
شوهرم خوبه باهام. ولی خب نمیتونم باهاش درددل کنم مثلا اگه بگم مامانت خودشو زد به خواب میگه نه حتما و ...

بی محلی رو نادیده بگیر و ناراحت نشو

بعضی ها مادرشوهر دم به دقیقه میاد خونشون و وسایلشون رو میبره مثلا میزن سر یخچال عروس یا از خونه و ... هر روز ایراد نیکسون یا باید کل کارای خونه مادر شوهر رو انجام بدن

میدونه اگه مشکل بچه دار نشدن از تو بود الان احتمالا زندگیت  ودود وحشتناک بود؟

من به این خاطر خدا رو شکر میکنم مشکل از تو نیست

آقا هستم
بی محلی رو نادیده بگیر و ناراحت نشو بعضی ها مادرشوهر دم به دقیقه میاد خونشون و وسایلشون رو میبره مث ...

آره خیلی وقت ها میگم شانس آوردم ولی خب شاید اگه مشکل فقط من بودم با 4تا دارو حل میشد و الان بچه داشتم

یه صلوات مهمونم کنید