2777
2789

پسر نیست دخترمه دو سال و یک ماهشه از خرداد سال پیش مای بیبی نمیکنم ولی بیشتر شبا یکبار جیش می‌کنه جاش 

خوابیدی میبرمش ولی یکی دو ساعت بعد خوابیدن جیش می‌کنه بعد دیگه تا صب جیش نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ سالش دیونم کرده شبا میبرمش دستشویی صبح میگم پاشو بریم میگه ندارم بزار بخوابم بعد از نیم ساعت میبینی جاشو خیس کرده بدبختی اینجاست دیشب هوا گرم بود تو اتاق نرفتیم بخوابیم هممون تو پذیرایی خوابیدیم خونه رو بو ادرار برداشته نمیدونم چکارش کنم😭😭

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
پسر نیست دخترمه دو سال و یک ماهشه از خرداد سال پیش مای بیبی نمیکنم ولی بیشتر شبا یکبار جیش می‌کنه جا ...

پسر منم فکر کن میبرمش دستشویی تو خواب اما باز گاهی بعد اونم جاش خیسه 

دیگه مجبورم تشکچه درست کردم دوتا و جاش هم رو سرامیک پهن میکنم چون من بد بخت وسواس هم دارم

۶ سالش دیونم کرده شبا میبرمش دستشویی صبح میگم پاشو بریم میگه ندارم بزار بخوابم بعد از نیم ساعت میبین ...

شما دکتر هم بردی؟من بردم یه قطره داد که گفت رو مغزش اثر بد هم میزاره ترسیدم بزنم

شما دکتر هم بردی؟من بردم یه قطره داد که گفت رو مغزش اثر بد هم میزاره ترسیدم بزنم

نه نبردم واقعا دیونم کرده شاید چند روز دیگه ببرم 

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
پسر منم فکر کن میبرمش دستشویی تو خواب اما باز گاهی بعد اونم جاش خیسه  دیگه مجبورم تشکچه درست ک ...

دختر منو نمیشه ت خواب بهش دست زد وگرنه میبردمش جیش می‌گرفتم 

منم تشکچه مشمبایی درست کردم بچه ست چاره چیه 

دختر من شبا زود می‌خوابه ام بی تاثیر نیست 9 شب می‌خوابه 

بعضی وقتام بیدار میشه صدا میکنه که ببرمش دستشویی

پسر منم فکر کن میبرمش دستشویی تو خواب اما باز گاهی بعد اونم جاش خیسه  دیگه مجبورم تشکچه درست ک ...

خب این سرامیک‌ک سرده بدترش میکنه 

دنبلان گوسفند بگیرین کباب کنید بدین بخورن بچع هاتون میگن خیلی خوبه کلا باید گرمی جات بهشون بدین با ی شال یا دستمالی چیزی شکم و پهلوهاشونو ببندین ک گرم باشه کلیه مثانه شون خیلی تاثیر داره امتحانش کنید ضرر نداره ولی رو سرامیک حتمن ی فکری براش بکن 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه