2777
2789

همسر سابقم رو میگم... گفتم که دو ساله ندیدمش و درین مدت نتونستیم گفتگویی شکل بدیم، که بخاطر اجرا گذاشتن مهریه از من دلگیره... اگه حوصله دارید در تاپیک قبلیم کمی بیشتر توضیح دادم🙏

امروز دیدم تو کانالی که نوشته‌های خودش که معمولا فلسفی هستن رو گزیده می‌گذاره، بعد مدتها یک شعر (از خودش) گذاشته، دو سه نفر از رفقاش و من عضو کانالشیم فقط. شعرش به انگلیسی بود، ترجمه‌اش کرد chatgpt, ناقصه ولی خوب، مضمون رو میرسونه.

بنظرتون منظورش منم؟ 

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

Oh, my beloved one,

how I miss you in the hurricane's howling moan,

Oh, my beautiful blend of silence and magnificence,

how I adore you, my heart's forever reverence.

Oh, my beloved melancholy, lest I forget you,

In all the open paths I could step into,

In all the undiscovered lands of contingency,

I long to have your beauty and bearableness with me.

I want to remember you with all my heart,

For in you, I see the only mirror to know myself apart,

Doesn't the godlike trace of nothingness appear in you?

Lest I forget you, lest my love be untrue.

Left alone, forgotten, and alienated,

I hold onto the notion of you, never to be separated,

When your shadow sheds on me,

I recognize it, even in the hurricane's ferocity.

I am no poet, no rationalist, no regular man,

But I promise, I'll never forget your nothingness, my beloved friend.

I'll never compromise, even when I am falling,

For in you, I find the truth that keeps me calling.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای عزیز دل من

چقدر دلم برایت تنگ است، در زوال باد هوری

ای مخلوط زیبای خاموشی و عظمت

چقدر تو را دوست دارم، عشقی که همیشه در قلب من خواهد بود

ای غم ناپدید من، تا آخرین لحظه

در تمام راه‌های بازی که می‌توانستم بروم

در تمام زمین‌های ناشناخته پیش رویم

من زیبایی و تحمل تو را با خود داشته باشم

می‌خواهم به تمام وجودم تو را به یاد داشته باشم

زیرا در تو تنها آینه‌ای را برای شناخت خودم می‌بینم

آیا نشان خدایی از بی‌چیزی در تو نمایان نمی‌شود؟

لزوماً تو را به یاد داشته باشم، که عشق من ناکام نمی‌شود

تنها، فراموش شده و بیگانه شده‌ام

اما من به این باور دارم که تو همیشه با منی و جدایی نخواهیم شد

وقتی سایه‌ات بر روی من پاشید

حتی در شدت طوفان، آن را تشخیص می‌دهم

من نه شاعرم، نه منطقی و نه مرد عادی هستم

اما من قول می‌دهم که بی‌چیزی تو را فراموش نخواهم کرد، دوست عزیز من

حتی وقتی که به سقوط می‌روم

خوشبحالش من‌ فقد اسممو انگلیسی میتونم بنویسم اونم بدون فامیلی

آره واقعا، عزیزم کاری نداره میتونی از همین الان شروع کنی.

به قدری برنامه برای زبان آموزی زیاده که خیلی راحت‌تر شده

نظری، واکنشی🥲

خب عزیزم نمیشه بگی منظورش شمایی شاید دلی اون متن شعر رو گذاشته ولی معلومه شما امید داری بیاد دوباره باهاش رو در رو بشی مخوای شما هم یک متن به همین مظمون بزار ببین چه نتیجه ایی میگیری 

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
چقدر قشنگ و پر معنا ولی مخاطبش مبهمه 

آری، آخه جز من عاشق کسی نبوده. و فکر نمیکنم آدمی باشه که شعر بذاره صرفا بخاطر زیبایی، مخصوصا که معمولا محتوای فلسفی و شخصی داره مطالب کانالش

آری، آخه جز من عاشق کسی نبوده. و فکر نمیکنم آدمی باشه که شعر بذاره صرفا بخاطر زیبایی، مخصوصا که معمو ...

اگه اینجوره که شک نکن واسه شما گفته میدونم‌ حالا حسش سخته کاش مشکلتون حل بشه دوباره باهم باشید به خوشی 

خب عزیزم نمیشه بگی منظورش شمایی شاید دلی اون متن شعر رو گذاشته ولی معلومه شما امید داری بیاد دوباره ...

اهل دلی گذاشتن نبود، شعر از خودشه. نمیدونم... چون فکر میکنم مخاطبش منم (چون بعضی از این حرفها رو قبل‌ترها بخودم گقته بود) احساساتم رقیق شد...