دوستان من تازه مشغول شدم ایشون بعد من اومد. من متاهل اون اقا مجرد .تازه چند روزه رفتم سرکار . از طرفی مدیرمون خانومه و باشخصیت اما نمیدونم چطور رفتار های این اقا رو بگم بهش.میخوام بدونه ک بعدا بیشتر از حد خودش خارج شد نگه خودتم مشکل داشتی .
اول ک اومد فکذپر کردم مومنه و ی چهارچوبایی داره خیلی خوشحال بودم اما الان دائم فکرم شلوغه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوایل فکر میکرد سابقم زیاده احترام میذاشت بعد ک فهمید تازه اومدم شروع کرد . مثلا اسپری از کیفم دراوردم ازم گرفت گفت بوش اومد بده بو کنم . جلو ارباب رجوع . یا سوال درباره همسرم ک دوست بودید یا ن و ... . زیادی نزدیک میشه یا وقتی جدی جوابشو میدم هی میگه وای ازت میترسم یا بیچاره شوهرت و ... خیلی زیاده
از طرفی سربسته ب همسرم گفتم چون ما مسئله پنهانی نداریم. همسرمم خیلی حساسه اما کلی خواهش کردم ک دوستا ...
به نظرم لازم نبود بگی و حساسترش کنی محیط بیرون همینه قرار نیست بقیه مراقب ما باشن اگه میخوای پیشرفت کنی و موفق بشی و رشد کنی باید این مشکلات محیط کارت رو خودت مدیریت کنی شوهرت صمیمی ترین رفیقت هم که باشه این حس اذیتش میکنه و تو شرایط کارت تاثیر بد میذاره
به شوخی هاش اصلا نخند، خجالت نکش و سرت رو پایین ننداز تا پرو تر نشه، بهش تذکر بده بگو به ...
هر مدلشو امتحان کردم . بی توجهی . یا جواب دادن یا مث خودش گستاخ بودن . اما درست نشد ب مدیریت میگم ببینم چی میگه ک بعدا هم مسئله پیش نیاد . از ی طرف میترسم مدیر فک کنه میخوام زیراب بزنم
جلو ارباب رجوع بهم میگه بد اخلاق و ... ولی راهش همینه . بی محلی و گزارش ب مدیر . هر چ باداباد مرسی . چطور بگم ک بدجنس بنظر نیام چون خیلی چاپلوسه. از زیر کار در میره کار مردمو راه نمیندازه اما جلو مدیر موش میشه