2777
2789

دوستان من تازه مشغول شدم ایشون بعد من اومد. من متاهل اون اقا مجرد .تازه چند روزه رفتم سرکار . از طرفی مدیرمون خانومه و باشخصیت اما نمیدونم چطور رفتار های این اقا رو بگم بهش.میخوام بدونه ک بعدا بیشتر از حد خودش خارج شد نگه خودتم مشکل داشتی .

اول ک اومد فکذپر کردم مومنه و ی چهارچوبایی داره خیلی خوشحال بودم اما الان دائم فکرم شلوغه . 

از طرفی سربسته ب همسرم گفتم چون ما مسئله پنهانی نداریم. همسرمم خیلی حساسه اما کلی خواهش کردم ک دوستانه راهنماییم کنه اجازه بده رشد کنم گف ب مدیریت اطلاع بده اگه دیدی درست نشد محل کارتو عوض کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنه

اوایل فکر میکرد سابقم زیاده احترام میذاشت بعد ک فهمید تازه اومدم شروع کرد . مثلا اسپری از کیفم دراوردم ازم گرفت گفت بوش اومد بده بو کنم . جلو ارباب رجوع . یا سوال درباره همسرم ک دوست بودید یا ن و ... . زیادی نزدیک میشه یا وقتی جدی جوابشو میدم هی میگه وای ازت میترسم یا بیچاره شوهرت و ... خیلی زیاده 

محل کار رو اگر می تونی به قول همسرتون عوض کنین چون فردی که می دونه شما متاهل هستی و به همجنس خودش خیانت می کنه یعنی وجدانش پایینه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
از طرفی سربسته ب همسرم گفتم چون ما مسئله پنهانی نداریم. همسرمم خیلی حساسه اما کلی خواهش کردم ک دوستا ...

به نظرم لازم نبود بگی و حساسترش کنی محیط بیرون همینه قرار نیست بقیه مراقب ما باشن اگه میخوای پیشرفت کنی و موفق بشی و رشد کنی باید این مشکلات محیط کارت رو خودت مدیریت کنی شوهرت صمیمی ترین رفیقت هم که باشه این حس اذیتش میکنه و تو شرایط کارت تاثیر بد میذاره

به شوخی هاش اصلا نخند،  خجالت نکش و سرت رو پایین ننداز تا پرو تر نشه،  بهش تذکر بده بگو به ...

هر مدلشو امتحان کردم . بی توجهی . یا جواب دادن یا مث خودش گستاخ بودن . اما درست نشد ب مدیریت میگم ببینم چی میگه ک بعدا هم مسئله پیش نیاد . از ی طرف میترسم مدیر فک کنه میخوام زیراب بزنم

به نظرم لازم نبود بگی و حساسترش کنی محیط بیرون همینه قرار نیست بقیه مراقب ما باشن اگه میخوای پیشرفت ...

حق با شماس اما انقد حس بدی داشت ک فک میکردم دارم خیانت میکنم اما از همین الان مدیریت میکنم . احتیاج داشتم مشورت بگیرم

اوایل فکر میکرد سابقم زیاده احترام میذاشت بعد ک فهمید تازه اومدم شروع کرد . مثلا اسپری از کیفم دراور ...

بخاطر این میگه وای ازت ترسیدم   تا شما تو ذهنت باور کنی و سعی کنی باهاش ملایمتر برخورد کنی 

یعنی قشنگ داره  حرفاش رو برای اهدافش پیاده می کنه 

رفتی سرکار  اول از سلام نکردن شروع کن 

فعلا به مدیر نگو 

سعی کن خودت حل کنی مشکل رو

بنظرم محلش نده و بع رئیست بگو

جلو ارباب رجوع بهم میگه بد اخلاق و ... ولی راهش همینه . بی محلی و گزارش ب مدیر . هر چ باداباد مرسی . چطور بگم ک بدجنس بنظر نیام چون خیلی چاپلوسه.  از زیر کار در میره کار مردمو راه نمیندازه اما جلو مدیر موش میشه