2777
2789

دلم میخواد داد بزنم گریه کنم از ساعت ۱ میخوام بخوابم نمیشه چیکار کنم یه ماهی هست که ذهنم آشوبه و نمیتونم بخوابم. 

به نظرتون بی خوابی از علائم افسردگی نیست ؟

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از علایم افسردگی هست اما دلیل نمیشه بگی افسرده ای

از فکرو خیال زیاد ادم بی خواب میشه

تو یه کتاب میخوندم فکر و نکرانیتونو بنویسین رو کاغذ هر چی که نمیزاره بخوابین بالاشم بنویسین فردا رسیدگی بشه

بعدم راحت بخوابین

عزیزم باخدا مناجات کن آروم میشی ...حالا یه چیز بگم حالت عالللی بشه ؟؟؟میگن که فردا احتمالش خیلی قویه که اولین صیحه ظهورامام زمان رو بشنویم ....فقط باید خودمون بخوایم که اتفاق بیفته ....بشین دعا کن امام زمان بیاد همه مشکلاتمون حل میشه ان شالله خوشبخت میشیم

از علایم افسردگی هست اما دلیل نمیشه بگی افسرده ای از فکرو خیال زیاد ادم بی خواب میشه تو یه کتاب می ...

ببین یه فکر نیست همش باهم میاد تو سرم صدا هست انگاری همزمان به ده تا چیز فکر میکنم مغذم درد میکنه 

بدترین درد آیه الکرسی بخون بعدم ب چیزای خوب فک کن حتی اگه چیز خوبی تو زندگیت نی به رویاهای شیرین ...

حتی دلم نمیخواد به چیزای خوب فکر کنم مغذم درد میکنه تحت فشارم انگار