2777
2789
عنوان

همسرم گفت برو از خونم من تورو خیلی وقته نمیخام حوش اومدی

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غرورتون کجا میره بعد ازدواج واقعا

من یه آدم به شدددددت مغرورم اینو تمام دوروبریام میگن اما به خاطر بچه زلیل شدم بچم چی به سرش میاد منو داغون میکنه

یه صلوات ناقابل برای رو روال رفتن زندگیم بفرست حتی اگر اعتقاد نداری .
کاش یه زمان بهتری رو انتخاب کرده بودی برای صحبت کردن

چه حرف مسخره ای!شوهرش دوازده شب مست و‌شنگول اومده خونه باد قربون صدقشم بره؟الان مقصر این بدبخته؟؟ خانوما یکم پشت هم باشید لطفا

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

عزیزم سریع یه صدقات رد کن تا دفع بلا بشه ازت به مادرت هم اگه احتیاج داره بده 

اول به اون میرسه بعدفامیل و بعد غریبه ها و به مادرت بگو برات پنج تا سوره جمعه با معنی شروع کنه بخونه یا یه بار سوره نسا یا خودت بخون

زیارت عاشورا و صلوات و نماز شب هم خیلی عالیه  

اگر هم نماز روزه گردنته شروع کن انجامشون بده خیلی خیلی اثر داره خیلی 

همش تجربه های خودمن گلم 

چه حرف مسخره ای!شوهرش دوازده شب مست و‌شنگول اومده خونه باد قربون صدقشم بره؟الان مقصر این بدبخته؟؟ خا ...

زندگی عزیزم بازی یا. میدون جنگ نیست که 

باید براش تا جایی که میشه چاره کرد بعد رها کرد  

درستش همینه که اون زمان موقع صحبت نیست