2777
2789
عنوان

دکتر ریه کودکان مشهد کسی میشناسه که خوب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7838 بازدید | 20 پست
ایشون الان دیدم هم مطب دارن هم تو بیمارستان شیخ و اکبر ویزیت میکنن چجوری وقت بگیرم

تو گوگل بزن ادرس و شمارشو اگه شمارشو پیدا کردی زنگ بزن وقت بگیر اگه پیدا نکردی  برو ادرسش حضوری وقت بگیر بعدشم به دکتر بگی که هرجا دکتر میبری خوب نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش دکتر سیدی تو مشهد نرید افتضاحه فقط مردم ازاریه از ساعت 4 تا 12 شب با بچه کوچیک که وانمیستاد منشی اش ما رو نگه داشت با اینکه نوبت داشتیم اسم نوشته بودیم از  صبح اما هر چی بهش میگفتیم ما بریم اخر وقت بیایم که میگی اون موقع نوبتتونه میگفت نه نوبتتون نمیشه اخرشم رفتیم داخل دکتر حتی دارو نداد هر چی گفتم نارس بوده ریه اش دائم سرفه میکنه خلط داره هی میگفت خب که چی اخرش به زور یک سی تی نوشت 600 هم ویزیت دادیم منشی اش گفت فردا هم برای سی تی باید 400 ویزیت بدی یک بنده خدا اومد فقط یک سوال داشت گفت 600 باید ویزیت بدی عربا رو هم بدون نوبت و انتطار تا میومدن میفرستاد داخل خدا ازش نگذره بی ادب بی رحم بی نزاکت دکترم افتضاح یک دارو نداد بچه تا صبح شبا سرفه میکنه 8 ساعت تو انتظار بعد دریغ از یک دازو  واقعا ادم متاسفه فقط برای بازارگرمی میخوان مطب و شلوغ جلوه بدن به هیچ عنوان توصبه نمیکنم

پیش دکتر سیدی تو مشهد نرید افتضاحه فقط مردم ازاریه از ساعت 4 تا 12 شب با بچه کوچیک که وانمیستاد منشی ...

اگر دبچتون هنوز مشکل داره ببریدش پیش دکتر رضا پور حسینی نبش کلاهدوز 12 فوق العاده با حوصله و با دقت هستن

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏