2777
2789
عنوان

تبسم بیاباهام حرف بزن ،کجایی ک اینجوری سردرگمم تبسم....

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 30 پست
تاپیک بزن شاید کاربریت یادش باشه پیداش شد 

منو شاید نشناسه

ولی یکبار تاپیک زد که پربازدید شد

همشهریمه خیلی نگرانشم که چی شد کجاست

♥️💞زندگی مثل آب توی لیوانه ترک خورده  میمونه...بخوری تموم میشه نخوری حروم میشه....از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهار سرد زمستانی؟ دختری که شوهرش نمیزاشت با خانوادش ارتباط بگیره؟

اررره 

اسمش نمیدونم اینه یا نه ولی داستان زندگیش همینه

♥️💞زندگی مثل آب توی لیوانه ترک خورده  میمونه...بخوری تموم میشه نخوری حروم میشه....از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه....
اررره  اسمش نمیدونم اینه یا نه ولی داستان زندگیش همینه

اره اسمش همینه منم گاهی بهش پیام میدم

بزن کاربریشو بهار سرد زمستانی...منم زیاد بهش فکر میکنم خیلی با تاپیکاش غصه خوردم

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
اره اسمش همینه منم گاهی بهش پیام میدم بزن کاربریشو بهار سرد زمستانی...منم زیاد بهش فکر میکنم خیلی ب ...

زدم نشد میشه تگ کنی

بهار سرد بارانی بلد نیستم تگ کردنو ولی همینه اسمش

مرسی عزیزم پیدا شد🤩🤩🤩🤩

ب ذهنم نرسید..بگردم ببینم پیدا میشه

سلام عزیزم خوبی ؟ باز که منو گم کردی   

امروز یهو یادت افتادم گفتم ببینم از شکوفه چه خبر آخرین تاپیکی که زده بودی و خوندم این بود که داشتی میرفتی سر کار و خیلی خوشحال شدم که این کارو کردی گفتم دیگه از این به بعد کمتر تو خونه میشینه غصه میخوره 

یه خانومی بود قضیه زندگی منو مشکلاتمو میدونست ،باهم حرف میزدیم ،خیلی بهش احتیاج دارم...

بزار حدس بزنم چی میخواستی بگی ؟ آسونه راجع به تاپیک آخرت هست 

راستش شکوفه جان میدونم خیلی دوسش داری میدونم شرایط خونتون خوب نیست هنوز هم طلاق نگرفتی میتونی بازم یه فرصت دیگه بهش بدی ولی سعی کن ببین میتونی حق طلاق رو ازش بگیری ؟ و اینکه این بار حتما حتما بره دکتر و قرص های نالتروکسن رو هر روز بخوره تا دیگه نتونه بره سمت اعتیاد میدونی که زندگیه منو این قرصا نجات داد و تا این قرصا رو میخوره نمیتونه هیچ موادی استفاده کنه تو هم خیالت راحته که پاکه و آرامش به زندگیت برمیگرده

و اینکه حتما خودت شاغل شو سعی کن روی پای خودت وایستی الان خیلی وقته که میخوای کنکور بخونی ولی هنوز هیچی نخوندی میخوای بری کاشت ناخن یا آرایشگری ولی هیچ کاری نکردی به نظرم اینقدر دست دست نکن و زودتر شاغل شود اینجوری خیلی قوی تر میشی و مطمئن باش حال روحی ات هم خیلی بهتر میشه