2777
2789
عنوان

بیاید به هم احترام بزاریم((:

160 بازدید | 9 پست

خیلی دوست داشتم این تاپیکو بزنم و هرکی که این متنو میخونه باز بهش یادآوری بشه ((:

دوستان ازتون خواهش میکنم سعی کنید به همه احترام بزارید

کاری به دنیای واقعی ندارم ولی تو همین سایت میبینم بعضیا چقدر راحت به یه نفر یا عده ای از آدما توهین میکنن و تبعیض قائل میشن ...

اینو بدونید اگه کسی سنش زیر ۱۸ لزوما بچه نیست و شاید به بلوغ فکری رسیده باشه.(:

اینکه یکی گرایشش متفاوته انحراف ذهنی یا چیز عجیبی نیست و قابل احترامه.(:

اگه کسی اختلال یا سندرومی داره نباید باهاش مثل دیوونه ها رفتار کرد چون اونم آدمه.(:

قطعا وضع مالی یه نفر نمیتونه بگه اون بافرهنگه یا نه اما قطعا کسی که فخر‌فروشی میکنه بی فرهنگه.(:

اینکه طرف مقابلت طرفدار یا فن چه چیز و چه کسیه برای تو مشکلی ایجاد نمیکنه و باید بپذیریش.(:

تو نباید درمقابل عقاید دینی، خانوادگی و فرهنگی یه نفر گارد بگیری چون شاید عقاید توهم از نظر اون اشتباه باشه.(:

هیچوقت نباید به خانومی که طلاق گرفته، همسرش رو از دست داده یا تمایلی به ازدواج نداره توهین کنی چون این زندگی خودشه.(:

اینکه مرد رو برتر از زن بدونی جای تاسف داره ولی اینکه انقدر متعصب بشی که زن رو از مرد برتر بدونی و مردستیزی کنی تاسف بیشتری داره چون قطعا مرد هاهم حقوق و احساسات خودشون رو دارن.(:

سبک ارایش و لباس پوشیدن یه نفر به بقیه مرتبط نیست و قابل احترامه.(:

مسخره کردن ظاهر یه نفر میتونه باطن شمارو به نمایش بذاره پس حواستون باشه.(:

امیدوارم همه بتونن یه روز این مسائل رو درک کنن.🤍🌚

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق شخصبتت شدم

گاها خبلی بخاطر این چیزایی ک گفتی سرزنش شدم و غیر قابل احترام دیده شدم.یعنی کسی بهم احتزام نذاش ولی با وجود همه اینا ادامع می دم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

چیه هی یاد گرفتین احترام احترام 

طرف استغفرالله میگه من خدارو نمیپرستم و توهین میکنه بهش 

بعد همه میگن ما باید احترام بزاریم احترام 

به کسی ک خدارو نمیپرسته و بد میگه ازش باید احترام بزاریم؟؟؟؟؟ اه 

یه بار خیانت دیدی برنگرد احمق بودم برگشتم ۴ بار خیانت کرد. نترسم که با دیگری خوی کنی:) تو با من چه کردی که با او کنی:)   اعتماد_ممنوع❌ 
چیه هی یاد گرفتین احترام احترام  طرف استغفرالله میگه من خدارو نمیپرستم و توهین میکنه بهش  ...

اون فرد تا زمانی که تفکراتش برا خودش باشه و سعی نکنه عقیده غلطشو تو ذهن بقیه فرو کنه بله حتی اون هم با عقاید غلط و عجیبش قابل احترامه

حتی تو سایت خانومی بود که تاپیک زده بود و خیلی میخواست به همه بفهمونه خدا نیست و چون به ما توهین کرد خودم بش توهین کردم🙂

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
اون فرد تا زمانی که تفکراتش برا خودش باشه و سعی نکنه عقیده غلطشو تو ذهن بقیه فرو کنه بله حتی اون هم ...

لطفا دیگه اینو عادی جلوه ندین ک هر کی میگه خدا قبول ندارم باید بهش احترام بزاریم 

احترامی برای اینجور آدما در کار نیس

یه بار خیانت دیدی برنگرد احمق بودم برگشتم ۴ بار خیانت کرد. نترسم که با دیگری خوی کنی:) تو با من چه کردی که با او کنی:)   اعتماد_ممنوع❌ 
لطفا دیگه اینو عادی جلوه ندین ک هر کی میگه خدا قبول ندارم باید بهش احترام بزاریم  احترامی برای ...

ببین عزیزم من درباره خدا هیچ نظری ندادم و اون ملعون بدبختی ام که نمیپرستتش یا بهش توهین میکنه خود خدا میزنه به کمرش نیاز نیست ما بهش احترام بذاریم یا نه 🙂😂

من همینکه اینجور افراد که اعتقادی به خدا ندارن رو آدم حساب نمیکنم خودش نهایت احترامه🔫😐