cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2861 عنوان امروز هر وقت ب ساعت نگاه کردم عدد جفت بود 😍یعنی 205 بازدید | 19 پست یعنی قراره اتفاق خوبی بیفته برام؟ یعنی منم قراره بعد مدت ها خوشحال شم؟ 😍ینی میشه ک منم ی روز از ته قلبم بخندم خدااااا اخ جون "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔 1402/01/24 | 01:13 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205849 انشالله بهتریناب جفت بودن اعتقاد ندرم وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2861 من خیلی میبینم میگن کائنات داره یک خبری بعت میده ارههه منم اعتقاد دارم بهش "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2861 ان شاء الله همیشه خنده رو لبات باشه مرسی عزیز دلم "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2861 انشالله بهترینا ب جفت بودن اعتقاد ندرم بر عکس شما من خیلی اعتقاد دارم چون پارسال چند روز همینجور بود و بعدش خبر خیلی خوشحال کننده شنیدم 😍 "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
غیر_قابل_پیشبینی عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 4687 من انقد دیدم ک الان ببینم میگم کمتر منو اوسگول کن 😐 بخدا هیچی نشد ✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2861 با یک روز دیدن نمیشه عزیزم باید یه مدت همین روال باشه بله میدونم نجربش کردم 😍 "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205849 بر عکس شما من خیلی اعتقاد دارم چون پارسال چند روز همینجور بود و بعدش خبر خیلی خوشحال کننده شنیدم 😍 الهی شکر وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2861 من انقد دیدم ک الان ببینم میگم کمتر منو اوسگول کن 😐 بخدا هیچی نشد 😂عه ناامیدم نکن دیگه "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
1321 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 22716 منم زیاد میدیدم یه مدت برای منکه خوب بود ،یعنی حالم خوب بود فقط همین اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نرگس۱۲۱۳ عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1946 با یک روز دیدن نمیشه عزیزم باید یه مدت همین روال باشه من یه مدته اینجوریم نزدیک ۱۲ الی ۱۳ روزع ۱۶ روزیم هست با عشقم کات کردیم بنظرت میخواد ی چیزی بگ بهم یعنی برمیگرده ؟
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2861 من یه مدته اینجوریم نزدیک ۱۲ الی ۱۳ روزع ۱۶ روزیم هست با عشقم کات کردیم بنظرت میخواد ی چیزی بگ بهم ی ... من پارسال چند روز میدیدم اونی ک میخواستم برگشت "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔