2777
2789
عنوان

فقط یه شاخه گل میخواستم بخدا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 33 پست
حتی یه بار گفتم اره امروز میخوام برای خودم فلان گلو بخرم خیلی دوست دارم گفت چرا خودت بخری من میخرم ب ...

😂😂😂خیلی باحاله 

بهش بگو عزیزم خیلی دوست دارم گل هدیه بگیرم همین یه جمله رو بگو،بعدش دیگه حرف رو عوض کن 

ولی اگه بازم نخرید اهمیت نده 

هیچ ادمی کامل نیست خداروهزارررر بارشکر که عاشقته😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیس نیست؟  شاید ازینکه هزینه برای یه چیزی بده سختشه؟  تا حالا خساست ازش دیدی؟

اخه بدبختی خسیسم نیس هربار میریم بیرون چیزایی که دوست دارم خوردنیارو میخره از قبل مثلا کافه میریم عمرا بزاره حساب کنم حتی با دوستامونم میریم اون حساب میکنه مثلا پیششم باهم خرید باشیم کارت خودشو میده ولی گل نخریده😂😐

دیگه برام ارزش نداره خودم صدبار بگم تا بخره قشنگیش به این بود میخرید خودش میداد بهم🥲

خدایی این چ بچه بچه حرفه😂تو باید خواسته تو بیان کنی این چیزی ازت کم نمیکنه تو ی بار بگو اگه گوش نکرد اون موقه فکر کن ک برات ارزشی قائل نیست عزیزم