بچهها من با نامزدم ۷ ماهی میشه که تو رابطهایم و از هر نظرر پسر خوبیه بی نهایتت دوستم داره و چه بیرون چه تو چت باهام عالی حرف میزنه و کلا اطرافیانمم میگن واقعا عاشقته و برام ولنتاین حتی کادوعه گرون و به نسبت خیلی خوبی خریده و وقتی بیرون میریم کافه یا جایی واقعا خرج میکنه اماااا میدونههه من چقدرررر به گل علاقه دارم حتیی یه شاخه گل تاحالا برامم گللل نخریده چندبارررم مستقیم و غیر مستقیم بهش گفتم ولی نخریده واقعااا چرا؟؟؟؟ و مثلا گفته یادم میمونه اره میخرم ولی نخرید🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خسیس نیست؟ شاید ازینکه هزینه برای یه چیزی بده سختشه؟ تا حالا خساست ازش دیدی؟
اخه بدبختی خسیسم نیس هربار میریم بیرون چیزایی که دوست دارم خوردنیارو میخره از قبل مثلا کافه میریم عمرا بزاره حساب کنم حتی با دوستامونم میریم اون حساب میکنه مثلا پیششم باهم خرید باشیم کارت خودشو میده ولی گل نخریده😂😐