2777
2789
عنوان

به همفکریتون نیاز دارم خانومای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 25 پست
به نظرم اگر سخت بگیری و بگی دیگه نرو کم کم که از عذاب وجدانش کم بشه خودش اتومات دوباره میره.  ا ...

دقیقا میگم نکنه بگم نرو منو بپیچونه به بهونه کار بره قهوه خونه شوهرم هرروز میرفت حالا میگم هرروز رو بکنم پنج روز یبار یا هفته ای یبار 

دقیقا میگم نکنه بگم نرو منو بپیچونه به بهونه کار بره قهوه خونه شوهرم هرروز میرفت حالا میگم هرروز رو ...

آره اینجا رو سخت بگیری عادت میکنه به کار دیگه جای دیگه.  کلا مردا کرم عادت کردن دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشوهرم دعوام شد دروغ چرا زور داشت یه مسافرت نرفتم اونوقت ماشینو داغون کرد  پدرشوهرم میگه تحت ...

اصلا چرا همه مسائل خونه زندگیتون رو میزارید خانواده ها متوجه بشن، که به خودشون اجازه بدن حرفی بزنن، زندگی بالا پایین داره، یروز آشتی یروز ناراحتی داره، یروز خنده و یروز غم توش داره، و زندگی خصوصی هر کس هم به خودشون فقط مربوط هست، وقتی حرف خونه زندگیتون رو می‌زنید جلوشون اونام به خودشون اجازه میدن دخالت کنن و نظر بدن، من خودم به شخصه مخالف صد درصد گفتن حرفه‌ای داخل خونم به کسی هستم حتی خانواده خودم، و اصلا از جزئیات زندگیمون و مخصوصا ناراحتی هامون نمیزارم متوجه بشن، چون کاری که از دستشون بر نمیاد جز اینکه یدفعه حرفی میزنن که باعث ناراحتی بیشتر میشه. 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
اصلا چرا همه مسائل خونه زندگیتون رو میزارید خانواده ها متوجه بشن، که به خودشون اجازه بدن حرفی بزنن، ...

۵سال واحد روبه رویشون بودم تکون میخوردم میفهمیدن موقع ناراحتی شوهرم ضایع بازی درمیاره همه میفهمن