2777
2789

من چنتا کار بلدم مدرکشم دارم ولی اعتماد به نفسشو ندارم برم تو سالنا صحبت کنم واس کار اصن باید چجوری بگم

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سالن داره اولين چيزي كه برام مهمه اينكه طرف كار عمليش خوب باشه چند بار شايد ازش تست بگيرم تا ...

خب کسی که اول کارشه جایی کار نکرده چجوری مشتری دلشته باشه چنجا پیام دادم همینو گفتم ولی خب نمونه کار دارم راضی بودن ولی میگن مشتری

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
تو چه لايني كار ميكني 

میکرو بلیدینگ و لیفت و لمینت مژه و ابرو 

من خودم سالن داره اولين چيزي كه برام مهمه اينكه طرف كار عمليش خوب باشه چند بار شايد ازش تست بگيرم تا ...

شما که تجربه داری میشه راهنمایی کنی، ببین من قبول دارم میکرو چیزی نیس ک ادم پیش هر کسی بره همه دنبال کسین ک اسم در کرده باشه ولی به نظر شما من برم ناخنم یاد بگیرم ک خواهان زیاد داره بعد یولش یولش با مشتری ارتباط بگیرم کار میکرو و چیزای دیگه هم تبلیغ کنم؟ 

عزیزم لیفت ابرو بامواد دالیزاش چطوریه؟

من با مای لمینیشن کار میکنم که عااالیه

بيين از سالن هاي كوچيك شروع كن و اينكه صندلي ماهاي اول اجاره كن بعد خودت دنبال مشتري بگرد 

اخه میدونی اجاره کنم مشتری نیاد همش از حیب میره درصدیم میگن باید مشتری باشه 

شما که تجربه داری میشه راهنمایی کنی، ببین من قبول دارم میکرو چیزی نیس ک ادم پیش هر کسی بره همه دنبال ...

ببين من خودم تو سالنم ميكرو ندارم كلا ولي ليفت دارم بنظرم شاخه به شاخه نشو ليفت مشتريش كمتره مخصوصا تو مناطق جنوبي تهران ولي تو شمال تهران خواهانش خيلي بيشتره ولي بنظرم شما اگر كاشت مژه هم يادبگيرين و فقط خدماتتون تو لاين مژه باشه خيلي بهتره تا يهو بري سراغ ناخون