یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم سالن داره اولين چيزي كه برام مهمه اينكه طرف كار عمليش خوب باشه چند بار شايد ازش تست بگيرم تا ببينم اون كيفتي كه من دنبالشم داره يا نه بعدشم دنبال اينم كه از خودش مشتري داشته باشه
من خودم سالن داره اولين چيزي كه برام مهمه اينكه طرف كار عمليش خوب باشه چند بار شايد ازش تست بگيرم تا ...
شما که تجربه داری میشه راهنمایی کنی، ببین من قبول دارم میکرو چیزی نیس ک ادم پیش هر کسی بره همه دنبال کسین ک اسم در کرده باشه ولی به نظر شما من برم ناخنم یاد بگیرم ک خواهان زیاد داره بعد یولش یولش با مشتری ارتباط بگیرم کار میکرو و چیزای دیگه هم تبلیغ کنم؟
"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
شما که تجربه داری میشه راهنمایی کنی، ببین من قبول دارم میکرو چیزی نیس ک ادم پیش هر کسی بره همه دنبال ...
ببين من خودم تو سالنم ميكرو ندارم كلا ولي ليفت دارم بنظرم شاخه به شاخه نشو ليفت مشتريش كمتره مخصوصا تو مناطق جنوبي تهران ولي تو شمال تهران خواهانش خيلي بيشتره ولي بنظرم شما اگر كاشت مژه هم يادبگيرين و فقط خدماتتون تو لاين مژه باشه خيلي بهتره تا يهو بري سراغ ناخون