2777
2789
عنوان

کادو پاگشای خاله همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم حتما حتما میگم

دوست صمیمی من واسه تولدم شال دست دوم خودشو بهم داد لااقل زحمت نداد بشورش

من همیشه تولدش سنگ تموم میزاشتم کافه و کیک و‌گل‌و کادو

اینکارو ک کرد من دلم نکشید چیز دست دوم بدم اما رفتم واسه تولدش ی  تاپ ۴۰تومنی واسش خریدم با ی شاخه گل از اینا که تو تنگ هستن ۳۰تومنی بهش دادم

شماهم انشاالله به وقتش جبران کن چون واقعا توهینه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

به مادشوهرت بگو قشنگه اما اندازه من نیست از خاله بپرس کجا خریده میخوام برم سایزشو عوض کنم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
شایدم خریده پرو شده بوده معمولا رنگای روشن رو پرو که میکنن سریع کثیف میشه خیلی جاها رنگ روشن رو پرو ...

نه اخه معلومه پوشیده شده 

هیچ اتیکتی روش نیست 

استیناش باز شده 

لباس تنگ بوده قسمت  دکمه کشیده شده

دقیقا . بعد عقد من شوهرم برام کادوی تولد ازین اپیلاتورا آورد . منم فکر کردم نو باشه . روشن کردم دیدم گیر داره .نمی‌دونستم کار کرده ست .داداشم گفت بده ببینم . دادم بازش کرد دید توش پر از موست . من خجالت کشیدم .داداشم حرفی نزد . ولی الان بعد ۵سال هنوز هیچی نگفتم

ببین همین اتفاق واسه جاریم افتاد ، اونا هم پولدار بودن خیلی 

ولی لباس خودشون رو کادو داده بودن چندسال پیش بود البته 

پدر جاریم میفهمه خیلی ناراحت میشه زنگ میزنه بهشون میگه این کارتون زشت بوده و فلان واینا 

طرف هم عموی شوهرم بوده 

بدتر به جای معذرت خواهی همه چیزو میندازن گردن مادر شوهرم میگن اون از خودش دراورده داستان سرهم کرده ما لباس نو کادو دادیم 

این رفتار به نظر م خیلی تحقیر امیزه ، میتونست کادو نده اصلا 

خیلی زشته ادم بهش برمیخوره 

ببین همین اتفاق واسه جاریم افتاد ، اونا هم پولدار بودن خیلی  ولی لباس خودشون رو کادو داده بودن ...

بچه ها من دلم میخاد ببرم خونه مادرشوهرم 

و مستقیم بهش بگم مامان خاله چنین لباسی ب من داده 

من ازش استفاده نخواهم کرد 

توام ببین ب عروست وی دادن فردا دخترش عروس شد یا عروس اورد خونش عوضشو دربیا 

شایدم خریده پرو شده بوده معمولا رنگای روشن رو پرو که میکنن سریع کثیف میشه خیلی جاها رنگ روشن رو پرو ...

اره دیگه یه مهمونی هم باهاش رفته بعد از دوسه روز دراورده ، 

تو فکر کنم اون خاله هه هستی