2777
2789
عنوان

تبریزی اینجا داریم ؟ رسم جهیزیه و مهریه و اینا چطوره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3275 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دختر عموت بیچاره میشه چون کلا اگه خودت ترک نباشی کنار اومدن با ترک ها سخته اینو خود ترک ها هم ق ...

چرا

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

هیچی دختر عموت بیچاره میشه چون کلا اگه خودت ترک نباشی کنار اومدن با ترک ها سخته اینو خود ترک ها هم ق ...

میشه بیشتر توصیح بدی؟ مثلا اگ عروس از یه قوم دیگه داشته باشن رفتارشون باهاش خوب نیس؟

میشه بیشتر توصیح بدی؟ مثلا اگ عروس از یه قوم دیگه داشته باشن رفتارشون باهاش خوب نیس؟

سلام

بستگی ب خانواده و فرهنگ طرف مقابل داره

این ک جمع میبندن ترک ها فلانن اینا اصلا درست نیس.من ترکم ولی داییم یدونه عروسش ایلامیه

کلیم قربونش میرن

به سطح فرهنگ و خانواده و وضع مالی و....کلا سطح خانواده بستگی داره

روستایی باشه یا شهری

این خیلیییی مهمه

اصالتا تبریزی باشه و اینکه مهم تر از همه کجای تبریز باشه

اینا همش مهمن

باید دقت بشه

ولی در کل من مخالفم با ازدواج فرهنگای متفاوت

سلامبستگی ب خانواده و فرهنگ طرف مقابل دارهاین ک جمع میبندن ترک ها فلانن اینا اصلا درست نیس.من ترکم و ...

درسته .. نمیشه جمع بست 

اخه منم قراره با پسر ترک ازدواج کنم نمیدونم کار درستیه یانه  البته ایشون خودشون تهران بزرگ شدن و مادرشون اصالتا فارس ان و همینجا بزرگ شدن  از سمت قوم پدری ترکن   بعد اصلنم مذهبی نیستن من خودمم خیلی مذهبی نیستم از نظر پوشش ولی به خدا اعتقاد شدید دارم   ... تفاوتامون خیلیه  تنها جنبه مثبتشون اینه که علاقشون واقعیه چنساله منتطرمن  

کجای تبریز میشینن؟

اسمشو نمیدونم  یه روستای کوهستانیه بعدم اون روستا کلا اقوام پدریشونن  تا خوده تبریزم ۴۰ دیقه راهه       ایشون میگن بعد ازدواج بریم تبریز زندگی کنیم  دلشوره دارم قبول کنم شرطشونو یانه ، من از بچگی تهران بزرگ شدم اصلا شخصیت اجتماعی ندارم که بخوام برم تبریز با اقوامشون رفت و آمد کنم 

ولی گفتن هرجای تبریز دلت خواست خونه بگیر مجبورت نمیکنیم بیای روستا 

من تاحالا تبریز نیومدم ، عزیزم تو خودت تبریز زندگی میکنی؟ میشع بگی زندگی اونجا چجوریه 🥲