2777
2789
عنوان

شوهرم باهمه گرم میگیرع

419 بازدید | 33 پست

توی یه جمعی ک میریم فرقی نداره مردیازن باهمه شوخی میکنه حتی دخترا شوهرم نسبت به مردای فامیلشون خیلی سرتره ازشون این باعث میشه حسادت کنم دوس ندارم بازناشوخی کنه یااوناباهاش شوخی کنن چون یبارازطرف یکی ازفامیلاشون ضربه خوردم حس میکنم همه ی زنای فامیل اینجوری ان ویاشوهرم بهشون چشم داره حتی بادخترا ۱۷،۱۸ ساله شوخی میکنه زورم میاد وای خدایا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار متقابل

بدم میاد بامردا وپسرا گرم بگیرم وقتی بچه بودم ومجردبودم بابام ک خیلی خیلی تعصبیه نمیذاشت حتی بامرد نامحرم سریه سفره بشینیم ازاون موقع اگه بخوامم نمیتونم بامردا گرم بگیرم

عزیزم حسادتتو نشون نده چون باعث میشه شوهرت سمت اون طرف کشیده بشه آخه فک میکنه زنم که میگه باهاش حرف نزن و بهش حسادت میکنه حتما ازش سر تره

وقتی میبینی با کسی حرف میزنه تو اینقد باهاش خوب رفتار کن تا خودش شرمنده شه

ببین نمیدونم چطور منظورمو برسونم سیاست داشته باش

مثل اینکه مثلا دلت نخواد خونه مادر شوهرت بری یا بره بهش بگو دلم امشب میخواد خلوت دوتایی داشته باشیم یا بیا عشقم دلم برات تنگه..و بغلتو میخواد سیاست داشته باش گلم

عاشقشم چون اونه همه ی آرامشم😍 همسرم😍
رک وراست گفتم بهش برخورد میگه توازهمه چی من ایرادمیاری واین حرفا

چه ربطی داره بگو توهم یه چیزی که بدت میاد من انجام بدم اوکیهه؟ اگ اینطورع توهم یه کاری که خیلی بدش میاد انجام بده بفهمه چه حسی داره

عزیزم حسادتتو نشون نده چون باعث میشه شوهرت سمت اون طرف کشیده بشه آخه فک میکنه زنم که میگه باهاش حرف ...

بافردخاصی گرم نمیگزه ک خودمو عادی نشون بدم نسبت بهش،باهمه اینجوری گرم میگیزه اه بدم میاد

بدم میاد بامردا وپسرا گرم بگیرم وقتی بچه بودم ومجردبودم بابام ک خیلی خیلی تعصبیه نمیذاشت حتی بامرد ن ...

عزیزم درک میکنم ولی به هر حال اگه بخاین همسرتون متوجه بشن راهش همینه حالا اگه شوخی سختتونه صحبت که میشه کرد ولی در کل منتظر نباش که همسرتون خیانت میکنه که در نهایت ادم دنبال هرچی باشه اثباتش میکنه

عزیزم درک میکنم ولی به هر حال اگه بخاین همسرتون متوجه بشن راهش همینه حالا اگه شوخی سختتونه صحبت که م ...

صحبت بکنه مشکلی ندارم ولی خب میگه میخنده بدم میاد ناراحت میشم دست خودم نیس شایدم من زیادی حساسم ،وقتی فهمیدم نزدیک ترین فامیلشون باوجود شوهر ودوتابچه به شوهرم پیام میداده دیگه به همه کس شک دارم وحس میکنم تاشوهرم باهاشون میخنده اونا فکرایی به سرشون میزنه